Workers in Songs præsenterer: Half Way Station (NL) – 27. april 2018

Workers in Songs inviterer dig ind i et univers hvor der står hjemmebrændt på natbordet og hvor pigen for længst er skredet. De tager dig med på en tur gennem de bugtede landevejes op og nedture, viser dig de smukke solnedgange, men også hvad der kan dø på vejen dertil.


Workers in Songs udgav deres debutalbum For Grandpa i 2013, andet album That Glorious Masterpiece kom ud i 2014, og ep’en Scrapbook i 2015. Bandet, der rundede 150 koncerter sidste år, har ry for at være et medrivende live band og har en utrolig tilstedeværelse på scenen. Dette har man nu også opdaget syd for grænsen, hvor bandet af spillesteder præsenteres som: ”Die wohl coolste, wildeste, innovativste und eigentlich auch beste Country Band Dänemarks”.
Med sig på denne tur har bandet en håndfuld nye sange, men ikke mindst deres hollandske venner fra Half Way StationYouTube
Half Way Station har med Rikke Korswagens mørke og markante guitarspil, samt Elma Plaisiers klare og sprudlende stemme en simpel men utrolig effektfuld, rungende lyd. Deres inspiration finder de i tidlig amerikansk blues og jazz musik hvilket danner grundlaget for deres egne sange.

Fra det første øjeblik de to mødtes i 2008 har de komplementeret hinanden perfekt og efter at have turneret internationalt i flere konstellationer er de nu tilbage som duo. De spiller på næsten alt man kan kaste i hænderne på dem, guitar, klaver, banjo og endda et hjemmelavet instrument som de kalder badekar bas. Facebook

Sammen med Workers in Songs sætter de scenen for en aften fyldt med musikalsk nærvær.

Køb billet

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter