Weather Report Project – 30. august 2018

Weather Report Project spiller de amerikanske legender Weather Reports numre. Danskerne kan ikke love bedre vejr, men altid fulde huse. Mange husker og elsker Weather Report og ikke mindst bas-geniet Jaco Pastorius. Weather Report Project spiller det populære fusionsbands bedste, mest melodiske numre.
– Vi er egentlig ikke overraskede over, at der altid kommer så mange publikummer, Weather Reports ”Birdland” var jo et verdenshit, siger bassist Claus Nauer Reher-Langberg, – og så skal folk jo lige tjekke, om vi faktisk kan spille de alsidige og udfordrende numre. Vores koncerter ender altid med stående ovationer og krav om ekstranumre.
Weather Report er verdens mest succesrige instrumentalband op gennem 70’erne og 80’erne. Med albummet Heavy Weather opnåede Weather Report som det første fusionsband samme popularitetshøjder som rockens superstars.
Weather Report turnerede konstant hele kloden rundt og havde kæmpehits som ”Birdland”, ”A Remark You Made”, ”Teen Town” og ”Boogie Woogie Waltz” som den dag i dag stadig spilles i TV og radio. Numre, som danske Weather Report Project selvfølgelig også spiller.
Weather Report Project har nu opbygget et stort, trofast og ikke mindst engageret publikum, og har bl.a. spillet koncerter på Aarhus Jazz Festival og Copenhagen Jazz Festival.
– Publikum synger ligefrem med! Eller nynner – der er jo ikke nogen vokal i WR’s musik – og det er noget af en bedrift. Tænk, at folk husker melodierne så godt, fortæller Claus Nauer Reher-Langberg, der oveni oplever at flere og flere yngre publikummer møder op til koncerterne – fans der først blev født i WR’s storhedstid.
– Vi i Weather Report Project har også øvet numrene siden 2006, før vi begyndte at turnere, griner bassisten, der i årevis har nærlyttet Jaco Pastorius geniale basgange.

Køb billet

Aarhus Stiftstidende skrev 2016:
“For Weather Report Fans var det næsten at se bandet live for fuld udblæsning!
For alle andre var det jazz/funk/fusion leveret til perfektion af danske Weather Report Project. En proppet sal gav to stående klapsalver og fik to ekstra numre som tak fra bandet.”

Copenhagen Jazzfestival, Husets Teater, 2017.
”Det øsregnede udenfor, men indenfor i Huset Teater var musikken varm og stemningen sydlandsk. Sikken en energi, sikken et groove! WRP havde afluret mestrene og kunne samtidig få musikken ud over scenekanten. Jeg nynnede WR’s fantastiske melodier hele vejen hjem”. WRP skal jeg opleve igen.
Morten Buschmann, Gaffa. 5 stjerner.

Giant Steps, 19. Okt 2017
Det væltede ind med Weather Report-fans fra alle hjørner i går aftes i Giant Steps, og der var bestemt også noget at komme efter. De fem mesterlige og hammer veloplagte musikere fra The Weather Report Project leverede storsprudlende jazzrockfusion, og publikum blev forkælet i alle ender og kanter med numre hentet fra det gamle ikoniske bands repertoire. Det var både vildt og inderligt og pokkers fornemt udført. Det var årets koncert, som en tilhører sagde veltilfreds på vej ud af døren.
Pia Blohm, Giant Steps

Weather Report Project:
Claus Nauer Reher-Langberg, bas. Henrik Lynbech, keyboards. Ole Visby, saxofon. Thomas Ousager, percussion og Sune Rahbek, trommer.

Kommende Koncerter

Something – Beatles for sale

4. december 2024

Pris 180 kr.


MGK afslutningskoncert

28. maj 2024

Pris kr.


Miriam Mandipira & The Soul Family

27. marts 2025

Pris 250 kr.


Relaterede koncerter