Vega Trails (UK) – 17. juni 2023

Vega Trails (UK) er et nyt projekt fra kontrabassist og komponist Milo Fitzpatrick, der bl.a er medstifter af Portico Quartet, og som har saxofonisten Jordan Smart (Mammal Hands, Sunda Arc) med i en kraftfuld duo, der samler to karismatiske og talentfulde musikere. Projektet blev født ud af et ønske om at bringe elementerne bas og melodi i forgrunden i sin reneste form.

Køb Billet!

Det startede som et lockdown projekt, hvor Milo Fitzpatrick fordybede sig i musik, der havde lige dele plads og ro, såsom svensk spillemandsmusik og indisk klassisk musik. Det var dog først efter at han havde lyttet til Charlie Hadens album med duetter, ‘Closeness’, at projektet ville finde sin endelige form som en duo, og Fitzpatrick vidste straks, at den anden musiker skulle være Jordan Smart.

“Jeg så Jordan spille til to Gondwana Records events – i hhv. Berlin og Tokyo. Begge gange var jeg dybt fascineret af intensiteten og overbevisningen i hans spil. Hans engagement i at transcendere både sig selv og lytteren gjorde et varigt indtryk på mig”

Smart bragte en åbenhed og positivitet ind i projektet, og hans evne til at spille tenor- og sopransaxofon med samme gennemslagskraft, såvel som basklarinet og langfløjte, gjorde det muligt for dem at åbne en pallette af lyd og trække melodierne ind i varierende følelsesmæssige landskaber. Resultatet er Vega Trails, et projekt, der for første gang samler to åbne og kommunikative musikere for at fortælle smukke snoede historier og skabe noget sjælfuldt og nyt sammen.

Deres debutalbum ’Tremors in the Static’ blev udgivet på Gondwana Records i maj 2022.

Kommende Koncerter

Something – Beatles for sale

4. december 2024

Pris 180 kr.


MGK afslutningskoncert

28. maj 2024

Pris kr.


Miriam Mandipira & The Soul Family

27. marts 2025

Pris 250 kr.


Relaterede koncerter