Tom Bjerg – 23. september 2021

Ny elegant provins-pop med nærværende tekster på modersmålet!

47-årige Tom Bjerg er sangskriveren bag sange, der kredser om tilværelsen som far til halvvoksne drenge på vej fra reden, afsavn og længsel, kærlighedens tro og tvivl og naturens rolige skønhed. Alt sammen forankret og integreret i personlige og underfundige sange fra hjemstavnen på Sydfyn.

Tom har fortid i det københavnske band Steric, med hvem han i 2000 vandt det legendariske DM-i-Rock. I 2006 udgav de albummet “No way back”, som fik en del opmærksomhed, bl.a. på P3 og P4.

I 2008 blev storbyen skiftet ud med den sydfynske idyl. Sangskrivningen ændrede karakter og blev mere nærværende og vedkommende, og de engelske gloser blev skiftet ud med modersmålet.
Efterhånden som sangene voksede frem, blev det nye band dannet. Nu med rødder i det svendborgensiske musikmiljø.

Gruppens sound er blevet skabt omkring den skramlede EP “Den Vej” fra 2017, og modnet videre på 2020 udgivelsen “Hurtigt ud, Hurtigt hjem”, som er produceret af Kristian Thomsen (bl.a. Minds of 99, Tue West og Anne Linnet). “Hurtigt ud, Hurtigt hjem” var Ugens album på DR’s P4 og P5 i august 2020 og er i pressen blevet sammenlignet med blandt andre favoritterne TV-2, C.V. Jørgensen, Prefab Sprout og Steely Dan.

Toms tekster om hverdagens glæder og luner, spiller sammen med de elegante og stilrene produktioner skabt af hans band.

fyens.dk/artikel

Køb Billet!

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter