The Delines (US) – 23. april 2022

 

Country-soul bandet The Delines gæster Dexter i Odense, som en del af deres Europa tour i april 2022!

Køb Billet!

Sommetider er skæbnen bare en forbandet grusom ting. Men når den på tarveligste vis næsten stjæler karrieren fra et band i deres bedste periode, er bandets eneste valg at hænge i og vente, indtil skibet igen er klar til at stævne ud. Dét er præcis hvad The Delines gjorde, imens de støttede rehabiliteringen af deres sangerinde Amy Boone, der gennemgik tre års intens behandling, efter at hun blev ramt af en bil i Austin, Texas.

Tålmodighed viste sig at være den helt rette strategi, for The Delines fik færdiggjort og udsendt albummet ’The Imperial’ i 2019, hvor det gik direkte ind på 1. pladsen med en efterfølgende udsolgt UK tour til følge. Albummet er en fantastisk opfølger til deres debutalbum fra 2014 ’Colfax’. Ligesom forgængeren indeholder ‘The Imperial’ musikalske referencer til artister som Dusty Springfield og Rickie Lee Jones, og alle sange er skrevet af Willy Vlautin, som bl.a. er kendt som sanger/sangskriver for anmelderroste Richmond Fontaine, samt en anerkendt romanforfatter.

The Delines er Amy Boone, Willy Vlautin, Cory Gray, Freddy Trujillo og Sean Oldham.

Bandet arbejder i øjeblikket på et nyt album, som forventes ude i starten af 2022, så du kan roligt glæde dig at opleve både nye og ældre sange fra bandets katalog.

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter