The Consolation – 2. marts 2018

Glæd dig til en stærk americana-aften i Musikhuset Dexter!

Turné- og radioaktuelle The Consolation er en af bannerførerne på den danske americana- og alt.country-scene. Bandet dannedes i 2014 og udsendte året efter deres roste debutalbum. Herfra røg singlerne ”Manitoba” og ”Portland Girl” i solid rotation på P4 og P5, og bandet har siden turneret i hele landet, og flere singler har ligeledes fundet vej til æteren. Blandt andet den bidende ”Miss America”, hvor bandet satirisk bearbejder det politiske landskab i USA efter præsidentvalgkampen i 2016. I 2018 udsendes spritnyt album.

Musikken er stærkt inspireret af en lang stribe amerikanske nationalkoryfæer, indenfor country- og heartland rockgenrerne. The Eagles, The Band, Johnny Cash, Neil Young, Bruce Springsteen, Tom Petty & The Heartbreakers, Ryan Adams, m.fl. er blandt inspirationskilderne. The Consolation har dog deres helt egen sound, ikke mindst i kraft af Nis Gaardes unikke baryton-vokal, og orkestrets rock’n’roll tilgang til roots-genrerne. Bandet består endvidere af Sven Busck (trommer), Rasmus Skov (guitar), Uffe Nørtoft (pedalsteel) og Jacob Svensson (bas).

The Consolation glæder sig utroligt meget til at vende tilbage til Odense og skønne Dexter. Vi ses til et brag af en aften!

Køb billet

 

Kommende Koncerter

Souvenirs

6. september 2024

Pris 200 kr.


Lammel | Lauer | Bornstein

14. november 2024

Pris kr.


Randi Laubek (duo)

18. december 2024

Pris 230 kr.


Lujani // Pladerelease

28. september 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter