Steffen Brix Dream Team – 31. august 2022

Den fantastiske danske jazzguitarspiller Steffen Brix er klar med tre nye udgivelser – hans stærkeste udgivelser til dato. De er alle individuelle stærke udgivelser, men kan også nydes som en lang fristende suite, der holder lytteren i et jerngreb hele vejen igennem.

KØB BILLET!

Brix har siden midten af ​​90’erne været enfant terrible i forskellige bands på den danske jazzscene – og han har lavet bølger, der har åbnet musikørerne hos jazzlegender som Randy Brecker, Jimmy Haslip, Dave Weckl og guitarmester Mike Stern, som Brix er en nær ven med. Hver gang Stern besøger Danmark, ringer han til Brix, og de gør det, de begge elsker allermest: De jammer og udforsker nye grænser for deres musik og deres guitarspil.

Brix får selskab af det, han omtaler som sin “dream team trio”. Og lytteren vil forstå, hvad Brix hentyder til. Bassman og Jamiroquai-alumni Mark Ong (UK) er leverer de helt de rigtige bastoner til Brix der lader Steffen udforske sit kreative guitarunivers. Ongs basspil er levende, innovativt og på et niveau man meget sjældent ser på den europæiske jazzscene. Kombineret med internationalt anerkendte jazztrommeslager Anders Mogensen og hans komplekse, men swingende trommeattitude, giver Brix det rette grundlag for at udforske sin guitarbaserede musikalske verden.

Kort sagt: Steffen Brix Dream Team er en meget stærk musikalsk enhed!

Kommende Koncerter

Something – Beatles for sale

4. december 2024

Pris 180 kr.


MGK afslutningskoncert

28. maj 2024

Pris kr.


Miriam Mandipira & The Soul Family

27. marts 2025

Pris 250 kr.


Relaterede koncerter