Signe Svendsen – 14. oktober 2023

Med Hvem Vil Ikke Elskes Igen (okt 2022) viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om, når hun dykker ned i mørket og kærlighedens vildveje med en særegen autenticitet.

Køb Billet!

Albummet blev af Politiken kåret til et af årets 10 bedste, hvor Kim Skotte blandt andet skrev: ”…et kollektivt kvindeportræt med mange facetter fornemt og med diskret personlighed males frem i sarte farver og med stærke strøg.”

I efteråret 2023 spiller Signe Svendsen en mindre tour på særligt udvalgte steder, hvor hun sammen med producer og guitarist Lars Skjærbæk og tangent-tryller Palle Hjorth, vil gå i dybden med sangene fra det nye album, samt de bedste fra bagkataloget. Trioen kender hinanden indgående og har intentioner om at lukke publikum længere ind i maskinrummet omkring sangene på denne turné.

”Vi vil gerne lave et nært og intimt set up, der kan servere sangene nænsomt, men også være overraskende storladent. Fordi vi har spillet sammen så meget, tør vi godt forholde os frit til sangene og lukke publikum ind dér, hvor nye ting opstår. Jeg glæder mig meget til at prøve det her” – siger Signe Svendsen.

Signe Svendsen tager rundt på udvalgte venues med hendes seneste anmelderroste album Hvem Vil Ikke Elskes Igen, pressen skrev bl.a.:
❤️❤️❤️❤️❤️ Politiken – ”Den smukke titelsang lyder som et snigerhit”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fyens Stiftstidende – ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nordjyske – ”…en stærk kandidat til årets dansksprogede album”
⭐️⭐️⭐️⭐️ GAFFA – “…rummer en forunderlig autenticitet, en særegen ro”
⭐️⭐️⭐️⭐️ Jyllands-Posten – “Et smukt, poetisk værk”

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter

Grant-Lee Phillips (US)

27. september 2023

Pris 295 kr.