She´s a Sailor – 4. maj 2018

Der er et sjældent set og internationalt snit over det nye danske pop-orkester She’s a Sailor.

Debutsinglen “Beautiful” udkom i 2016 og har flere gange kunnet bryste sig af titlen som den mest spillede sang på DR P4.

Siden er fulgt flere singler og EP’en “Back From The Sky“, med masser af airplay og rosende omtale som resultat.

She’s a Sailor er dannet i 2015 af de to Viborgmusikere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal) og bygger på deres mangeårige venskab og fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Divine Comedy.

Der er god vind i sejlene for She’s a Sailor, hvis drive er en ambition om at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt.

Forsanger Jesper Vindberg forklarer:

– I bandet siger vi lidt for sjov, at “popmusik ikke behøver at være fladpandet”. Med det mener vi, at der ikke behøver at være en modsætning mellem at spille musik, der rammer bredt, og samtidig have store kunstneriske ambitioner. Således er She’s a Sailor også klar til at indtage verden iført iørefaldende sange, skarpe vokalharmonier og fantasifulde arrangementer.

På scenen flankeres de af trommeslager, bassist og trompetist.

Køb billet

Kommende Koncerter

Evil Sons of the Blues

14. december 2018

Pris 140 kr.


Chris Grey & The BlueSpand

1. december 2018

Pris 165 kr.


Dustbowl Revival (US)

27. november 2018

Pris 180 kr.


Mames Babegenush

24. november 2018

Pris 160 kr.

Relaterede koncerter