Sarah McCoy – solo – 11. januar 2024

Sarah McCoy er en sangerinde, sangskriver og pianist kendt for sin sjælfulde stemme og kraftfulde tekster. Hendes lyd er inspireret af lige dele blues, gospel og rock ‘n’ roll, hvilket skaber en unik og uforglemmelig musikalsk stil.

Køb Billet!

Født i New Orleans begyndte hun at spille klaver i en alder af tre år, og som teenager, optrådte hun allerede i klubber og på barer rundt omkring i byen. Hendes kærlighed til musik førte hende til at studere på det prestigefyldte Berklee College of Music i Boston, hvor hun perfektionerede sit håndværk. McCoy er kendt for at skrive ærlige og personlige tekster, der tager lytteren med på en følelsesmæssig rejse. Musikken er fyldt med rå følelser og sjælfuld energi, og hendes live-optrædener er både intense og uforglemmelige.

Med flere albums bag sig, senest ’High Priestess’ fra januar 2023, og koncerter på store festivaler som Montreux Jazz Festival og SXSW, er Sarah McCoy en kunstner, der fortsætter med at imponere og inspirere sit publikum, og vi er meget begejstrede for at få at kunne præsentere hende på Dexter i Odense.

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter

Big Daddy Wilson (US)

29. september 2023

Pris 350 kr.