Sahra da Silva – 24. november 2023

Københavnske Sahra da Silva, har i mere end et årti været en etableret del af den danske bluesscene!

Køb Billet!

Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl.

Sahra Da Silva synger med en overbevisende autoritet, uanset om musikkens motor udgøres af klassisk soul, rå Chicagoblues, stemningsfuld gospel eller sofistikeret jazz. Hun kan fremføre fræk funk, et særdeles dansabelt big band-swing, indtagende elegance, distortion-inficeret vokal i Chicagoblues når den er allermest beskidt og pågående!

Hun er en yderst overlegen sangerinde som synger så hårene rejser sig! Samtidig besidder hun afmålt kraft og nuancerigdom, som sender tankerne i retning af Etta James… Sahra har i den grad fået skabt sig et navn og står i dag stærkt som soloartist med sit eget band.

Debutalbummet #blueswoman udkom i 2020, og rummer en blanding af Sahra’s egne sange samt et par fortolkninger af gamle klassikere. Hun er aktuel med den nye single ”Just A Bit Crazy”, skrevet af Sahra og produceret af Laust ”Krudtmejer” Nielsen. En af Sahra da Silva’s helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz, blues og americana, og hun er af musikanmeldere med rette blevet beskrevet som et rent ”powerhouse”, grundet den kraftfulde stemme og hendes engagerede sceneoptræden.

Sahra Da Silva synger, så ingen er i tvivl om, at sangen er vigtigere end sangerinden. Selvom hun befinder sig i et musikalsk område, der er kendt for at udklække divaer, vil den betegnelse næppe nogensinde passe hende. Dertil er hendes musikalske ydmyghed og indlevelse ganske enkelt for stor.

Hun indtager scenen med både humor og indtagende outfits, men hun overtager den aldrig.

Kommende Koncerter

Souvenirs

6. september 2024

Pris 200 kr.


Lammel | Lauer | Bornstein

14. november 2024

Pris kr.


Randi Laubek (duo)

18. december 2024

Pris 230 kr.


Lujani // Pladerelease

28. september 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter