Poul Halberg Powertrio – 10. februar 2024

Poul Halberg (guitar & vokal) Jette Schandorf (bas) & Jesper Thomsen (trommer) …er navne vi sædvanligvis forbinder med danske popsucceser som Halberg Larsen, News, RayDee-Ohh, Lis Sørensen, Rasmus Seebach, X-Factor bandet …

Køb Billet!

Imidlertid har de tre erfarne og kreative musikere en trio, hvor de hylder nogle af deres egne inspirationskilder fra en af rockens allermest kreative og turbulente perioder – slutningen af 60’erne… I de år blev inspirationen og grobunden skabt til meget af den rock og pop, vi lytter til i dag.

Med navne som Jimi Hendrix, Cream, The Doors, The Beatles, Blind Faith osv., står mange af de bedste sange fra den periode, som milepæle i rockhistorien den dag i dag. Tænk bare på numre som “Voodoo Child”, ”Sunshine of You Love”, “Crossroads” og “Little Wing”.

Gennem de sidste 20 år har Powertrioen udforsket dette repertoire på kryds og tværs på de danske scener. Det er også blevet til to albums: ”Strange Brew” og “PsychElectric Journey”. Her giver Powertrioen deres eget bud på nogle af deres helt personlige favoritter fra perioden – uden et sekund at dynge musikkens tidløshed til med nostalgi!

Det engelske udtryk for at spille musik er “to play”, som jo også betyder “at lege”. Og det er lige præcis det, de tre musikere gør med et på alle måder helt unikt sammenspil opbygget gennem 40 års erfaring på de danske scener.

Er man til skarpskårne rock riffs, indfølt blues guitar og et repertoire der både udfordrer og vækker minder, bør man opleve denne trio. 

Foto: Sven Levandowsky

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter

Blindstone + Trouble Is

4. november 2023

Pris 140 kr.

Big Daddy Wilson (US)

29. september 2023

Pris 350 kr.

Chris Grey & The BlueSpand

20. oktober 2023

Pris 195 kr.