Otooto – 5. april 2023

Otooto er et nyt, spændende band, dannet af nogle af Danmarks allerbedste jazzmusikere, der formår at kombinere følsomme og finurlige melodier med rytmer fra nord til syd!

Køb Billet!

Musikken kan beskrives som nyskabende jazz med inspiration fra mange dele af verden og som skaber et ukendt, spændende og drømmende univers.

Den komponerende duo består af trompetisten Jonas Due og saxofonisten Oilly Wallace, som allerede hver for sig er velkendte navne på den danske jazzscene. Begge har de en brændende passion for jazzens rødder men har siden 2019 arbejdet sammen på finde frem til en lyd og et udtryk, der sætter rammen om dem som gruppe.

Musikken byder på paralleler fra bebob jazzen til den nyere neo soul. Med den har Due og Wallace skabt en single som reflekterer tidsånden uden at gå på kompromis med jazmusikkens traditionelle lyd, udtryk og identitet. Netop denne kombination mellem nutid og fortid er fremtid.

Med en rytmegruppe bestående af Calle Brickman på keyboards, Andreas Svendsen bag trommerne og Mathias Petri på bas opstår der en synergi af neo soul og jazz, som drager både unge og ældre lyttere ind i deres musikalske rum.

Oilly Wallace – Sax
Jonas Due – Trumpet
Matthias Petri – Basses
Calle Brickman – Synths
Andreas Svendsen – Drums

Kommende Koncerter

Something – Beatles for sale

4. december 2024

Pris 180 kr.


MGK afslutningskoncert

28. maj 2024

Pris kr.


Miriam Mandipira & The Soul Family

27. marts 2025

Pris 250 kr.


Relaterede koncerter