Nikolaj og Piloterne – 2. februar 2024

30 år med hits i kufferten!

Køb Billet!

At Nikolaj og hans piloter er sikkert flyvende, kan ingen musikelskere være i tvivl om. Hit på hit og udsolgte koncerter er et par af nøgleordene om den langtidsholdbare rockleverandør.
Lige nu står både Nikolaj og hans piloter stærkere end nogensinde. Med nye sange og et nyt album på vej.

’Kommer nok hjem’, ’Engel’, ’Du er min’. De velkendte sange fra Nikolaj Christensen står i kø, og det har de gjort siden hans debut for mere end 30 år siden. Sådan fortsætter det for manden, der greb en guitar som femårig og ikke har lavet andet siden.

For efter en længere pause fra sangskrivningen og turnélivet har sangskriveren i dén grad taget revanche og leverer endnu en gang skudsikre sange og koncerter. Begge dele blev kraftigt understreget i år, hvor tre nye singler så dagens lys, og én turné blev til to. Og med de nye sange og det kommende album i lommen er Nikolaj og hans velspillende piloter klar til at fortsætte deres optur i 2024.

Succes-singlen ’Unge Hjerter’, der har været i rotation på DR i 6 måneder, er blandt de sange, du kan opleve LIVE, men bagkataloget med de gamle hits er selvfølgelig ikke til at komme uden om, når Nikolaj og Piloterne igen drager landet rundt. Heldigvis. For med ti albums, et hav af singler i ryggen og et nyt på trapperne er der højt til himlen og nok at vælge imellem – og den karakteristiske stemme, de gode historier, det stærke omkvæd og ditto energi er – stadigvæk – lyden af Nikolaj og Piloterne.
Og som manden i front selv siger: ”Jeg elsker at lave det, jeg er bedst til, og at så mange folk kommer til mine koncerter, er jo en kæmpe gave. Det store gennembrud behøver jeg ikke gentage – jeg har jo været der…”
Albummet udkommer i efteråret 2023

Nikolaj og Piloterne er:
Nikolaj Christensen: Sang, guitar
Peter Kjøbsted: Bas
Morten Hellborn: Trommer
Dennis Flacheberg: Guitar

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter

Pauline

8. november 2023

Pris 255 kr.

Ekspressen – Under Hanen Tour 2023

17. november 2023

Pris 255 kr.

Jason Rebello (UK) / Claus Waidtløw Quartet.

18. november 2023

Pris 280 kr.