Nana Rashid – 29. april 2023

Er det virkeligt muligt, at der findes et så stort et uopdaget talent i jazzen? – Jazznyt

Køb Billet!

Udgivelsen af den stærke og melankolske EP «Sorrow in Sunlight» (2016) er bevis på, at det stadig er muligt at finde store og ukendte jazztalenter i vores tid.

Debut albummet “Music For Betty” er musik skrevet til at hele sjælens sårbare og iturevne dele. For hjertet i alt det Nana gør, er en tro på, at musik kan afsløre alt det, der er menneskeligt og som binder os sammen på tværs af alle vores forskelligheder. Det er jazzmusik, der både politisk og musikalsk placerer sig i vores tid og hjerter.

«Jeg kan nesten ikke huske sist jeg hørte en så ærlig og åpen vokalist som Rashid. Med en fantastisk stemme og en tilnærming til stoffet som både er nakent, sårbart og sterkt(…)Det var rett og slett en konsert ut av denne verden! .» Jan Granlie

Publikum bliver mødt med en sådan ærlighed og åbenhed, der tydeliggør netop det usynlige, men mærkbare bånd, der binder mennesker sammen som en slags altomfavnende empati. Det er på én gang intenst og beroligende. Sangene er fulde af nattetimernes melankoli og eftertænksomhed og det er med en rå oprigtighed rygradsrislende historier om at høre til og finde sin plads i verden fremføres.

«Kort sagt, Nana Rashid er et spændende bekendtskab.»
★★★★★ – 5/6 Berlingske Tidende

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter