Naja Rosa – 20. september 2022

Naja Rosa er i 2022 tilbage med et personligt og sjælfuldt album, ’Closer To The Sun’!

KØB BILLET!

En række yderst helstøbte sange i en hel unik stemning der med sin skæve og dragende tusmørke pop tager lytteren med på en hypnotiserende rejse.

Der er gået 7 år siden Naja Rosa udgav sit seneste kritikerroste og prisvindende album ’These Are The Times’ (Universal Music). Meget er sket siden. Naja har turneret intensivt i Danmark og udland med sit andet band The Savage Rose, på scener som Roskilde Festivals Orange Scene, KB Hallen, Det Kgl. Teater og Operaen. Hun har komponeret, indspillet og produceret, og modtog sammen med bandet i 2020 DMAs ærespris. I sit privatliv har Naja Rosa også mærket livets udvikling. Hun er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet halvdelen af sit liv i USA, mistet sin svigerfar, og midt i Coronapandemien født en datter som allerede nu er med på landevejene, på scenerne og i studierne.

Naja Rosa er nu klar med en ny og personlig plade ’Closer To The Sun’ som forventes udkommet i efteråret 2022 på familiens nye pladeselskab, South Habour Records og i samarbejde med Target Music som distribuerer pladen. Sangene er skrevet og indspillet sammen med Najas kæreste, trommeslageren Anders Holm (The Savage Rose, Balstyrko etc), gennem de seneste syv år, rundt omkring i verden hvor de er kommet frem; New York, Los Angeles, Puerto Rico og musikken er endt med at finde hjem i et lille studie på Vesterbro, i samarbejde med den internationalt anerkendte producer/musiker Brian Batz (Sleep Party People, Trentemøller, Luster etc).

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter

Naja Rosa – 20. september 2022

29. september 2023

Pris kr.