Mellemblond – 30. august 2023

Mellemblonds album “Lysvågen” har 10 års jubilæum!

Køb Billet!

I år er det 10 år siden, at Mellemblond udgav albummet “Lysvågen” til flotte roser hos de danske anmeldere. Albummet står for mange som en kunstnerisk milepæl i Mellemblonds karriere.

Albummets 10 års jubilæum fejres med en tour rundt i landet. Alle sange fra albummet vil blive spillet af et stærkt og kompetent band og koncerten krydres med nye og ældre sange fra Mellemblonds stærke bagkatalog.

Om albummet “Lysvågen” skrev anmelderne bl.a:

“Lyt, lyt, lyt nu derude og få en dansksproget musikalsk oplevelse af de store! Fremragende, simpelthen” – GAFFA Danmark (5/6)

“En drøm af en udgivelse, der med drømmeagtig sikkerhed placerer sig blandt årets bedste danske. Al magt til Mellemblond” – Dagbladet Information

Soundvenue kaldte albummet “… en tour de force i variation med sine dejligt forskelligartede serveringer af Mortensens sublime dansksprogede melanko-poesi”

Mellemblonds seneste udgivelse er En jordisk chance fra 2021, men over 6 plader og 2 EP’er har Kristoffer Munck Mortensen markeret sig som en af sin gennerations mest markante sangskrivere og guitarister.

Gennem tiden er det blevet til 5 nomineringer til Steppeulv-prisen og en række 5stjernede anmeldelser og anbefalinger – bl.a. formuleret ved Weekendavisens Klaus Lynggaard der i sin anmeldelse af pladen Guldlokzonen beskrev Mellemblond som “en rockkunstner med noget på hjerte og et sprog at have det i”.

Kommende Koncerter

Souvenirs

6. september 2024

Pris 200 kr.


Lammel | Lauer | Bornstein

14. november 2024

Pris kr.


Randi Laubek (duo)

18. december 2024

Pris 230 kr.


Lujani // Pladerelease

28. september 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter