Mellemblond – 30. august 2023

Mellemblonds album “Lysvågen” har 10 års jubilæum!

Køb Billet!

I år er det 10 år siden, at Mellemblond udgav albummet “Lysvågen” til flotte roser hos de danske anmeldere. Albummet står for mange som en kunstnerisk milepæl i Mellemblonds karriere.

Albummets 10 års jubilæum fejres med en tour rundt i landet. Alle sange fra albummet vil blive spillet af et stærkt og kompetent band og koncerten krydres med nye og ældre sange fra Mellemblonds stærke bagkatalog.

Om albummet “Lysvågen” skrev anmelderne bl.a:

“Lyt, lyt, lyt nu derude og få en dansksproget musikalsk oplevelse af de store! Fremragende, simpelthen” – GAFFA Danmark (5/6)

“En drøm af en udgivelse, der med drømmeagtig sikkerhed placerer sig blandt årets bedste danske. Al magt til Mellemblond” – Dagbladet Information

Soundvenue kaldte albummet “… en tour de force i variation med sine dejligt forskelligartede serveringer af Mortensens sublime dansksprogede melanko-poesi”

Mellemblonds seneste udgivelse er En jordisk chance fra 2021, men over 6 plader og 2 EP’er har Kristoffer Munck Mortensen markeret sig som en af sin gennerations mest markante sangskrivere og guitarister.

Gennem tiden er det blevet til 5 nomineringer til Steppeulv-prisen og en række 5stjernede anmeldelser og anbefalinger – bl.a. formuleret ved Weekendavisens Klaus Lynggaard der i sin anmeldelse af pladen Guldlokzonen beskrev Mellemblond som “en rockkunstner med noget på hjerte og et sprog at have det i”.

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter

Grant-Lee Phillips (US)

27. september 2023

Pris 295 kr.

Kira Skov

19. oktober 2023

Pris 250 kr.