Mathilde Falch – 19. november 2022

Mathilde Falch deltog i Toppen Af Poppen på TV2!

KØB BILLET!

Herefter har hun har fået meget positiv opmærksomhed – både for sin fortolkninger af de andres sange, men også for sit mod til at fortælle sin historie om livets op- og nedture og sin evne til at lytte og skabe en tryg og underholdende stemning.
Når programrækken slutter, genudsendes hendes nyeste album ”Solen Brænder” med en helt ny sang, der viser nye sider af Mathilde, der ellers er kendt for sine mere indierockede, alternative og eftertænksomme sange.
Hun er kommet op i tempo, skruet op for poppen, lyder fremragende og går ”Planken Ud”, men “svømmer selv i land”.

På livescenerne er Mathilde Falch kendt for sin vilde energi, humor, nærvær, personlige historier og sine signatur bevægelser, når hun hopper rundt, med sit band, som den ægte rock’n’roller hun er.
I Toppen Af Poppen drillede de andre deltager Mathilde med at hun kunne nå meget bredere ud hvis hun bare skruede lidt op for det hitpotentiale der ligger i hendes sange. Mathilde konstaterede at hun fuldt bevidst trækker poppen ud af sangene, sætter den ned i tempo og toneleje, venter med omkvædet og helst undgår at gentage de samme linjer, hvilket gør det svært at synge med.:)
“Planken Ud” er Mathildes modsvar – poppet op hertil og ikke længere.:)
I “Planken Ud” hylder Mathilde den råstyrke der bosætter sig i mennesker, på den anden side af en kamp der er vundet. Man bliver nemlig ikke skrøbelig, men derimod stærk som fanden.
Hylder vildskaben i os og når vi sætter os selv på spil og tør skabe noget, som andre kan suge fra.

I musikvideoen til “Planken Ud” inviterede Mathilde sine fans med som statister. På et lille torv i Aabenraa dansede Mathilde sammen med sine fans.

Kommende Koncerter

Souvenirs

6. september 2024

Pris 200 kr.


Lammel | Lauer | Bornstein

14. november 2024

Pris kr.


Randi Laubek (duo)

18. december 2024

Pris 230 kr.


Lujani // Pladerelease

28. september 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter