MARTIN HALL – De formative år – Artist Talk – 9. august 2023

Martin Hall er den danske kunstner, der fylder mest i det danske rockleksikon, og det med rette!

Køb Billet!

Multimusiker, komponist, kunstner, forfatter, skuespiller med mere står der på cv’et. Talentet har aldrig været til at tage fejl af.

I foråret 2023 fylder det danske postpunk-ikon 60, og derfor vil Gaffas Finn P. Madsen i en yderst levende samtale med Martin Hall runde karrierens start og de musikalske år, der fulgte efter.

Martin Hall dannede som 16-årig bandet Identity, som senere blev til Ballet Mécanique. Bandets debut The Icecold Waters of the Egocentric Calculation regnes for en af dansk postpunks vigtigste udgivelser. Senere fulgte bands som Under For, SS-Say og en respektindgydende solokarriere, hvor han som kunster hele tiden har udfordret sig selv.

Martin Hall modtog som komponist Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat i 1995. Udgav året efter albummet Random Hold, der høstede stor international anerkendelse og bl.a. er at finde på Politikens Rockleksikons liste over de 50 mest indflydelsesrige plader i dansk rock.

Siden da er der kommet en lind strøm af roste udgivelser, bl.a. Hospital Cafeterias, der af flere aviser blev kaldt endnu en milepæl i Halls karriere, samt LP-bokssættet Hall Cronhammar Index, der indeholder musikken til hans samarbejder med kunstneren Ingvar Cronhammar.

Seneste udspil er det stort anlagte bokssæt Inkubation, et spoken word-samarbejde med den elektroniske musiker Thomas Li.

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter

Kira Skov

19. oktober 2023

Pris 250 kr.