Marie Carmen Koppel m/band – 27. januar 2023

Danmarks ukronede soul og gospel dronning Marie Carmen Koppel udgiver nyt album “Forgiveness” D. 5/1 2023, og besøger i den anledning DEXTER!

KØB BILLET!

Marie Carmen Koppel har gennem årene udgivet 9 albums i eget navn og på hendes 10 udgivelse “ Forgiveness” er Marie klar med et album der viser hendes enorme stemmepragt og personlige fortællinger med en ny klang.
Gennem en lang og flot karriere har hun til stadighed vist sit værd og fasttømret sit navn som live artist ved at fylde spillesteder, kirker, musikhuse over hele landet igen og igen.
Med sin intensitet og nærvær har hun opbygget et fast og trofast koncert publikum.
Som artist har hun altid gået sine egne veje og har med sin styrke, talent og ærlighed altid bevaret sin integritet.
Hun har på albummet “Forgiveness” arbejdet tæt sammen med sin faste pianist, Steen Rasmussen, og sangene er produceret af netop de to.

Singlen “Forgiveness” udkommer den 5/9 2022

“Forgiveness” er skrevet af Steen Rasmussen og Marie selv. Maries sårbarhed og eminente vokal fanger lytteren med helt ind i et nyt univers og en ny lyd. Et nummer der handler om at turde tilgive sig selv for egen mangelfuldhed og tilgive andre for deres. En sang som Marie selv beskriver som sin “Bedste” sang til dato, som har en ny tone i sin instrurmentering og produktion.
Derfor glæder Marie sig utroligt meget til at komme ud og spille sange fra det nye album for publikum, samt sange fra hendes store bagkatalog.

Marie Carmen Koppel, vokal
Marco Diallo, trommer
Dan Rasmussen, bas
Steen Rasmussen, Keyboards

Kommende Koncerter

Souvenirs

6. september 2024

Pris 200 kr.


Lammel | Lauer | Bornstein

14. november 2024

Pris kr.


Randi Laubek (duo)

18. december 2024

Pris 230 kr.


Lujani // Pladerelease

28. september 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter