Kira Skov – 19. oktober 2023

For Kira Skov har 2022 været et travlt år. I foråret turnerede hun med sine duetter fra Spirit Tree, så medvirkede hun i TV2’s Toppen af Poppen og i efteråret gendannedes Kira and The Kindred Spirits der på en Danmarksturné fejrede 20 års jubilæet for debut pladen “Happiness Saves Lives”. Begge turné’er høstede 5-stjernede anmeldelser og stor begejstring på landets spillesteder.

Køb Billet!

I august fandt Kira desuden tid til at tage en uge til Peter Gabriels legendariske Real World Studio sammen med sin partner Silas Tinglef. Her indspillede de nye sange i samarbejde med John Parish (PJ Harvey, sparkle horse m.fl), Billy Fuller (Beak, Robert Plant m.fl) og teknikeren Head (PJ Harvey, Marianne Faithfull, James Blake m.fl).
Nye sange der med politiske undertoner reflekterer over vores tid, og nok er mere ekspressivt i sit udtryk end Kiras seneste udgivelser. Dog stadig med enkelte afstikkere der bygger bro til de mere folk-prægede numre på Spirit Tree og Echo of You.

Kira og Silas har arbejdet videre på indspilningerne i København, hvor bl.a. Maria Jagd og Oliver Hoiness har dubbet på flere af numrene. Den første single er sangen Debbie, en hyldest til Punk ikonet Debbie Harry. Det fulde album udsendes i løbet af foråret 2023 (dato følger).

Kira Skov fortsætter samarbejdet på live scenen med sit faste band fra de seneste udgivelser (The Echo of You, I nat blir vi gamle og Spirit Tree).

Silas Tinglef/ guitar/trommer
Maria Jagd/ violin
Oliver Hoiness/ guitar
Jacob Haubjerg/ bas
Kira Skov/ vocal & guitar

Publikum kan forvente sange fra den nye udgivelse og en rejse gennem Kiras bagkatalog bl.a. med højdepunkter fra Toppen af Poppen.

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter