Kinga Głyk Trio (PL) – 5. september 2024

Musik fuld af passion og unik lyd!

Køb Billet!

Kinga Głyk, ikke kun et talent, men også vinderen af ​​Corypheus of Polish Music 2021, bringer os musikalske oplevelser, der ikke kan glemmes. Født i 1997 i Rydułtowy, ind i en musikalsk familie, var Kinga omgivet af lyde fra en tidlig alder. Hendes far, Irek, en vibrafonist og respekteret session-musiker, og hendes mor, Ewa, en klavereksamen fra en musikgymnasium, var ikke kun forældre for hende, men også en inspiration til at opdage sin egen passion for musik.

Selvom Kingas far var stipendiat ved Berklee College of Music i Boston, opfordrede han hende aldrig til at følge den samme vej. Takket være hendes forældres individuelle støtte var Kinga i stand til at udvikle sit talent uden at skulle gå på musikskoler. Det var hendes hårde arbejde og familiestøtte, der formede hende som musiker. Hun begyndte at spille basguitar som 11-årig, og kom med i Głyk PIK Trio-bandet et år senere, hvor hun og hendes bror, Patryk, fik musikalsk erfaring.

Det seneste album “Real Life” er ikke kun Głyks første album i over fire år, men også hendes mest karakteristiske til dato. Signaturen fra dette generationstalent er aldrig blevet hørt så tydeligt som her. Sangene blev skabt sidste vinter i Leagues Estudi Vint i Catalonien, Spanien, og Grammy-vindende Nic Hard (Snarky Puppy) var involveret i optagelserne som lydtekniker/mixer.

Oplev hendes utrolige talent live og fordyb dig i den magiske atmosfære i hendes musik.

 

Relaterede koncerter

Vestbo Trio

27. september 2024

Pris 180 kr.

Knudsen/Bremer/Ewert – Bushbabies

23. maj 2024

Pris 180 kr.

Ki!

19. april 2024

Pris 150 kr.

Clapper

16. maj 2024

Pris 150 kr.