Kalaha feat. Hilal Kaya – 22. marts 2023

Udover at være et ekstremt medrivende og højenergisk live-band, er Kalaha kendt for at være evigt udforskende i deres søgen efter musikalske grænseområder og geografiske spektre!

Køb Billet!

Bestående af trommehelten Emil de Waal, Jens ‘Rumpistol’ Christiansen, Niclas Knudsen (Ibrahim Electric) og Anders Stig Møller (bl.a. Turboweekend & Dizzy Mizz Lizzy) har Kalaha formået at skabe et helt unikt univers et sted mellem roots, jazz og elektronisk og har med inkluderingen af Hilal Kaya på vokal, desuden fået godt fat i det tyrkiske publikum.

Som lytter er du det ene øjeblik på hæsblæsende biljagt igennem bazaren i Istanbul, og i det næste svæver du i rummets kosmiske evighed, for derefter at lande i en støvet landsby i Mali.

Elementer fra alt fra syre-rock og improviseret jazz til anatolsk funk og acid techno har været en del af Kalaha’s udtryk siden starten i 2013 og har været med til at sikre dem bl.a en Danish Music Award og en Carl Prisen samt adskillige nomineringer.

Kalaha udgav i 2021 ‘Mystafa’, der ligeledes kom omkring et væld af genrer som brasiliansk samba, tyrkisk 70’er musik, afrikansk highlife og ørkenblues, samt nordiske fornemmelser på sange med gæste indslag fra psych-rock kongen Uffe Lorenzen og folk-sangeren Hjalte Ross.

I august, 2022 udkom bandets 5. album ”Tutku” som blev til i samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra og Hilal Kaya..

Niclas Knudsen: guitar & talk box
Emil de Waal: trommer& percussion
Jens ‘Rumpistol’ Christiansen: synths & vokal
Anders Stig Møller: bas & laptop
Hilal Kaya: Vokal

“Brilliant Album! Very tropical again!” – Gilles Peterson / BBC 6 / Worldwide FM (UK)

“Truly a genre bending performance in the best way possible, music from the future, a flashing stage, and an absolutely mental drummer” – Pouledor (DE)

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter

Dans & Lær

25. november 2023

Pris 150 kr.