Juncker – 2. oktober 2021

I september 2021 udsendes et dobbeltalbum med Junckers allerbedste sange, som kommer til at hedde ”Længere Nede Ad Vejen” !

 

Det er 26 år siden, at Junckers Odenseanske band Bloom brød igennem lydmuren i radioen og blev nr. 3 i daværende DM i rock. Og det er 21 år siden Junior udgav ”På flugt fra alting” – Junckers debutalbum.

Juncker brød for alvor igennem med singlen ’Mogens og Karen’ hvor han ramte den danske sjæl med teksten om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven. Senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ som han skrev til Tv-serien ’Kurs mod fjerne kyster’ og igen som sanger og komponist til efterfølgeren til Tv-serien – denne gang med sangen ’Wallenberg’ til ’Kurs mod Nord’ – en landeplage som har haft adskillige uger på hot rotation på DR P5. I sommeren 2020 skabte Juncker den tredje titelmelodi ‘Vi bliver hjemme i år’ til Tv-serien. Og igen – i sommeren i 2021 – er Juncker på vej med den 4. udgave af slagsen til Familien Beha’s sejlads rundt i Danmark!

Juncker udgav i slutningen af april 2018 hans hidtil mest personlige og verdensanskuelige album med titlen GLOBUS NV, som blev spillet flittigt på DR Radio. På GLOBUS NV møder vi en Juncker, der drager ud i verden, men altid vender hjem igen. Og vi mærker sange, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve og blander det lokale med det globale. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner er igen kendetegnende for Juncker.

Anmelderne tog rigtigt godt imod GLOBUS NV og kaldte det bl.a. ”hans mest helstøbte album” (GAFFA – 5 stjerner) og ”nogle af hans bedste popsange i karrieren” (Fyens – 5 stjerner).

Junckers tekster bugner af kvaliteter, de er spækket med flotte billeder og metaforer men også overdreven melankoli og modløshed.

Køb Billet!

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter