Juncker – 1. juni 2023

Nu er det et helt nyt album på vej!

Køb Billet!

I foråret 2023 udsendes en række singler efterfulgt af et album. Juncker er i topform, skriver fantastiske sange og synger direkte ind i dit hjerte. Juncker er for alvor kommet op i publikums bevidsthed, da han i 2022 tog det modige valg at deltage i Dansk Melodi Grand Prix med sit eget nummer ’Kommet For At Blive’.

Sidst i 2021 udsendte Juncker sine allerbedste sange på et album, som hedder ”Længere Nede Ad Vejen”. Albummet bliver efterfulgt af en LIVE tour. Albummet indeholder hits, som ikke tidligere er blevet udgivet på cd eller vinyl bl.a.: ’Wallenberg’ og ’Udover Brønshøj’ – samt et par nye sange, hvor en af disse byder på et samarbejde med Andreas Odbjerg; nemlig nummeret ’Evigheden Mellem Os’. At Juncker også har leveret hele fire(!) titelmelodier til alle sæsoner af nogle af de mest sete danske Tv-programmer i nyere tid – “Kurs mod fjerne kyster” med Beha-familien – taler også sit eget sprog.

Juncker ramte med ’Mogens og Karen’ den danske sjæl med teksten om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner har altid været kendetegnende for Juncker. Junckers tekster bugner af kvaliteter, de er spækket med flotte billeder og metaforer men også overdreven melankoli og modløshed.

NU kan man igen opleve Juncker med evergreens og nye hits… Og nu med en DMGP sang på sætlisten også!

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter

Kira Skov

19. oktober 2023

Pris 250 kr.

Juncker – 1. juni 2023

29. september 2023

Pris kr.