J. Ludvig III – 4. februar 2022

 

J. Ludvig lll er et helt nyt soloprojekt fra trommeslager Jonathan J. Ludvigsen fra den anerkendte danske jazz- og neo-soul-trio Athletic Progression, som han har turneret meget med gennem de sidste syv år og udgivet tre albums!

Gennem sit nye projekt giver Ludvigsen slip på sine menneskelige og musikalske hæmninger og former et dybt personligt rum, hvor melodisk ærlighed møder manisk og eksplosiv stream-of-consciousness percussion.

Født som den tredje af tre brødre, hylder hans kunstnernavn hans arv, samtidig med at det på pompøs vis fremkalder storheden af store klassiske komponister eller kejsere i Frankrig.
Navnet stemmer dog med den majestætiske og symfoniske lyd fra hans første soloalbum ’Sadboy Fusion’ (udgivet d. 26. november via Barkhausen Recordings), der henter inspiration fra nichejazz og soul kunstnere som Jon Bap og fusionerer det med eksperimenterende popelementer ikke ulig Bon Iver og så en kompromisløs Kanye West-lignende vokalproduktion på toppen.

Ludvigsens arbejde har givet ham adskillige Danish Music Awards-nomineringer i jazzkategorien samt en Steppeulven nominering for bedste musiker. Han har bl.a. optrådt med kunstnere som Erika de Casier, Selma Judith, Maraton og Niels Munk, hvilket blåstempler hans evner som en genre-trodsende musiker i høj efterspørgsel.

Køb Billet!

Kommende Koncerter

Souvenirs

6. september 2024

Pris 200 kr.


Lammel | Lauer | Bornstein

14. november 2024

Pris kr.


Randi Laubek (duo)

18. december 2024

Pris 230 kr.


Lujani // Pladerelease

28. september 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter