Ida Gard – 3. marts 2023

Ind til benet. Finurlig. Højtråbende og helt stille. Ida Gard rummer alt det, du ikke kan komme udenom. Det behøver du heller ikke. På sit kommende album spidser hun både pennen og albuerne. Ikke mindst LIVE.

Køb Billet!

Man kan ikke sige ’vidunderlig’ uden at sige ’underlig’, er der blevet sagt om Ida Gard. En rammende beskrivelse af en sangskriver og sangerinde, som aldrig har passet ind i andre kasser end sin egen. Og heldigvis for det. Den Gards’ke tone får nemlig helt nyt og endnu større liv på det kommende, dansksprogede album, der rammer landet 3. februar.

Derefter kan Gard opleves live sammen med sit band på release-touren, hvor hun leverer og serverer hele albummet. På sangskriverens første dansksprogede album Kan du se mig nu? punker hun både musikken og os andre i Dem der ligger på jorden (må man træde på!), fortællingen om de To Drenge og den inderligt smukke Vestre Kirkegård, og det er ganske enkelt umuligt ikke at forholde sig til Gard live.

For ligegyldigt bliver det aldrig, og de danske ord og toner er på samme tid både fremadskuende, nyskabende – og på trods af referencer til flere af firsernes store, danske sangskrivere som Elisabeth og Linnet, lyder Ida Gard … som Ida Gard.

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter

Ida Gard – 3. marts 2023

22. september 2023

Pris kr.