Ibrahim Electric – 29. oktober 2022

NICLAS KNUDSEN / guitar 

JEPPE TUXEN / HAMMOND B3

STEFAN PASBORG / DRUMS

Den fandenivoldske danske trio IBRAHIM ELECTRIC har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene.

KØB BILLET!

Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. IBRAHIM ELECTRIC har spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler i omkring 25 forskellige lande på 4 forskellige kontinenter, lige fra Shanghai til Vancouver, fra Monte-Carlo til Moskva og fra Varanger til Casablanca.

Niclas Knudsen, Stefan Pasborg og Jeppe Tuxen har alle skabt sig et navn på den danske og internationale musikscene, både i egne projekter og som ”side men” hos forskellige kunstnere i ind- og udland, og ingen andre end denne trio kan spille med denne højenergi og samtidig bevare det virtuose og legende i musikken.

En musik som trækker på så mange forskellige referencer som jazz, funk, surf, afrobeat, 50’er rock ‘n’ roll, soul, blues, disco m.m… Alle disse musikalske referencer bliver blandet sammen til den klassiske “Ibrahim Electric-gryderet”, hvor grundelementerne stadig – ligesom da bandet startede for 10 år siden – er energi, power, virtuositet og spilleglæde!

“BETTER THAN VIAGRA” – Information, DK
”BIG, INTERSTELLAR FUN” – Downbeat Magazine, USA
”FASTER INTO YOUR BLOOD THAN A GANGES PARASITE” – NYC Jazz Record, USA
”CAN YOU SAY ‘INVENTIVE’ ? I KNOW THESE GUYS CAN” – Jazz Times, Canada

Kommende Koncerter

Souvenirs

6. september 2024

Pris 200 kr.


Lammel | Lauer | Bornstein

14. november 2024

Pris kr.


Randi Laubek (duo)

18. december 2024

Pris 230 kr.


Lujani // Pladerelease

28. september 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter