ibens – 29. oktober 2020

ibens har siden deres legendariske debutalbum fra 1997 – med hits som ‘Jeg savner min blå cykel’ og ‘Ølstykke i november‘ – stået som et fænomen i dansk musikhistorie, der ikke minder om ret meget andet i dansk rock!

 

I februar 2019 vendte trioen tilbage i originalbesætning med albummet ‘carstenshenrikskristians’, som røg direkte ind på førstepladsen på den officielle hitliste for vinylsalg. Og GAFFA kvitterede med 6****** stjerner:
“ibens har, uden nogen havde regnet med det, leveret karrierens højdepunkt. Et værdigt comeback og en tidlig kandidat til et af årets bedste danske album. Meget andet er der ikke at sige. Velkommen til 2019 – det her er den perfekte danske poprockplade! Tillykke Carsten, Henrik og Kristian.

ibens barsler også med endnu en ny udgivelse og er i fuld gang med indspilningerne til et helt nyt album, der har release i efteråret 2020.
I den forbindelse tager bandet på tour i 2021.

Bandets dansksprogede take på den klassiske rocktriobesætning er drevet af Carsten Lykkes vokal og energiske guitarspil, Henrik Marstals melodiske basgang og Kristian Oblings Høegs pulserende, hvileløse trommer. Live har bandet altid været i stand til at lyde som en sjælden sammentømret helhed. Carsten Lykkes tekster kommer direkte fra hjertet, uden metaforer og misforståelser. Alle sange leveres med en slidstærk popmelodi og et hook, man ikke kan ryste af sig. Og et vanvittigt velspillende band. Poprock-produktionerne er konstant ombejlet af dronende synths, ulmende celloer og ambient larm.

ibens er kommet – igen – for at blive!

Køb Billet!

Kommende Koncerter

Souvenirs

6. september 2024

Pris 200 kr.


Lammel | Lauer | Bornstein

14. november 2024

Pris kr.


Randi Laubek (duo)

18. december 2024

Pris 230 kr.


Lujani // Pladerelease

28. september 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter