Hjalte Ross – 1. november 2023

Til efteråret 2023 udkommer Hjalte Ross med ny musik!

Køb Billet!

Han beskriver det som værende sin mest direkte, sårbare og udtryksfulde sangskrivning @l dato, en proces der har været mere personlig og betydningsfuld end nogensinde før. Selvproduceret, minimalistisk, smukt og drabeligt er hvad det nye Hjalte Ross album varsler.

Allerede med de to album, debuten ’Embody’ (2018) og opfølgeren ‘Waves of Haste’ (2020), slog den prisvindende unge kunstner sit navn fast både i Danmark og på den internationale
sangskriverscene. Pladerne blev fulgt op af anmelderroste koncerter og stor opmærksomhed. KEXP, MOJO, Uncut, Clash Magazine, Politiken, Soundvenue, Jyllands-Posten er blot nogle af dem,
der kastede deres kærlighed på den danske sangskriver.

Live, vil man kunne opleve det, der gør Ross og hans medmusikere til helt særlige talenter, når de under hver koncert lader sangene leve i øjeblikket og fremfører dem nyfortolkede, frit og levende.
Hvad enten Hjalte Ross optræder med sine sange solo, med band, strygerensemble, eller alt derimellem, så er det med en ægte nærværende følsomhed, der med sikkerhed bevæger publikum. Hvad enten det er en skrøbelig accapella eller en støjende guitar, formår Hjalte at holde et fast greb om intensiteten.

Et stykke dansk sangskriver talent i verdensklasse på DEXTER.

Kommende Koncerter

Søren Bebe Trio

7. februar 2024

Pris 130 kr.


Emma Rawicz (UK) & The Viridian Trio (DK)

26. januar 2024

Pris 170 kr.


Morgenrock – Drori-Hansen Furniture

28. september 2024

Pris 510 kr.


Stevie Ray Vaughan Tribute – Ekstrakoncert

28. december 2023

Pris 180 kr.

Relaterede koncerter