Musikhuset Dexter
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 10. oktober 2024 kl. 20.00

Winther / Andersson / Watts

Baren åbner kl. 17.00

 

Høj-energisk koncert med Carl Winther, Richard Andersson og Jeff “Tain” Watts på DEXTER.
 
Carl Winther: piano
Richard Andersson: bas
Jeff ‘Tain’ Watts: trommer

Den spændende jazztrio med Carl Winther, Richard Andersson og Jeff “Tain” Watts optræder live ved en række koncerter i efteråret 2024 i Danmark.

Gør dig klar til at opleve en uforglemmelig aften med jazzmusik, når den nye trio bestående af Carl Winther, Richard Andersson og Jeff “Tain” Watts indtager scenen i en række høj-intense koncerter. Med deres imponerende musikalitet og unikke blanding af dansk og amerikansk jazzstil er denne trio et must-see.

Den danske pianist Carl Winther og bassisten Richard Andersson havde samarbejdet i flere år, da de besluttede sig for at invitere det amerikanske trommefænomen Jeff “Tain” Watts med på en Europa tour i 2023. Herefter gik de tre musikere i studiet og indspillede albummet WAW! (Hobby Horse Records, juni 2024), hvor energien og trioens særlige synergi fik lov at spille sig helt ud.
Nu vender gruppen tilbage med en række koncerter i kølvandet på albumudgivelsen.

“Musikken udvikler sig hele tiden, når vi tre spiller sammen. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at se hvor musikken denne gang bærer os hen, og til at tage publikum med på rejsen,” siger Carl Winther.

Trioens musik er en fascinerende blanding af moderne jazz med påvirkninger fra hele verden, der trækker på medlemmernes store musikalske erfaring. Resultatet er en lyd, der afspejler deres virtuositet, spontanitet og rene kærlighed til musik.

Jeff “Tain” Watts er bredt kendt i jazzverdenen som en af de mest indflydelsesrige trommeslagere i sin generation. Han har spillet med ikoniske jazzgiganter som George Benson, Harry Connick Jr., McCoy Tyner og Kenny Garrett. Han har udgivet flere roste albums og vundet adskillige priser, herunder tre Grammy Awards for sit arbejde med Branford Marsalis Quartet.

Carl Winther anses bredt for at være en af de mest talentfulde og innovative jazzpianister i sin generation og har fået stor anerkendelse både i Danmark og i udlandet for sin musik. Han har arbejdet med store profiler som Jerry Bergonzi, Billy Hart, Adam Nussbaum og Till Brönner.

Richard Andersson har opnået stor anerkendelse for sit arbejde som komponist og bassist indenfor moderne jazz. Som “en af de mest interessante karakterer på den danske jazzscene” (Gaffa) har han udgivet flere albums som kapelmester med danske og internationale musikere som Oskar Gudjonsson (IS), Rudi Mahall (DE), Kasper Tranberg (DK), Ra-Kalam Bob Moses (US), Tony Malaby (US) og Bill McHenry (US).

Gå ikke glip af chancen for at være vidne til Carl Winther, Richard Andersson og Jeff “Tain” Watts live.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 190,-
  • Dørsalg:
  • 210,-
  • Medlemspris:
  • 150,-
Tidspunkt
  • 10. oktober 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Ethan Iverson Trio (US)

28. marts 2025

Pris 290 kr.


Jakob Bro/Jesper Zeuthen/ Marilyn Mazur

7. september 2024

Pris 280 kr.


Mass

16. januar 2025

Pris 130 kr.


Vestbo Trio

27. september 2024

Pris 180 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet