Tilbage
  • Dato: 29. juni 2018 kl. 20.00

Vingefang – Pladereception

Vingefang holder pladereception på Jazzhus Dexter fredag d. 29. juni kl 20:00, der er fri entré og alle er velkomne!

Vingefangs andet album “Tidens Ekko” giver genlyd i både krop og sjæl, og sangenes tematikker skriver sig ind i samtiden med budskaber om grænser, der skal brydes, hjertevarme, der må strømme og livet, der bør nydes. På denne plade optræder også cellisten Maja Freese, og det er denne triokonstellation der kan opleves til releasekoncerten.

Med udgangspunkt i deres stemmer har Vingefang skabt et repertoire der spænder fra nordiske klange, over stemningsfulde franske viser, til brasilianske rytmer. Heri blander sig violin, bratsch, klaver, guitar og percussion og de to musikere skaber med enkle virkemidler og stor spilleglæde et univers med levende billeder som tager lytteren på en spændende rejse rundt i verden.

Lene og Miriam er to unge talentfulde musikere med rødder i Norden. De har begge studeret på Syddansk konservatoriums Folkemusiklinje og har rejst og boet i forskellige dele af verden, hvor de har suget til sig af musikken og kulturen. I 2015 udgav de deres debutalbum der skaffede dem en nominering ved DMA Folk, og siden da har de turneret med deres musik i Danmark, Frankrig, Brasilien og Tyskland.


Vingefang bring a clarity to their music that seems to demand the word “delightful.” Whether it is their own compositions or a journey through the music of France, Denmark, Sweden and Brazil, they make it all their own.”
CF – RootsWorld Magazine

 

Lene Høst: vokal, guitar, klaver og percussion
Miriam Ariana: vokal, violin, bratsch og percussion
Maja Freese: cello, vokal

Information

Priser
  • Forsalg:
  • Gratis
Tidspunkt
  • 29. juni 2018
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter


Wendy McNeill (CA)

13. oktober 2018

Pris 160 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet