Musikhuset Dexter
Tilbage
  • Dato: 16. juni 2023 kl. 20.00

THE REPTONES + DAVENPORT

Dobbeltkoncert / Baren åbner kl. 17.00

 

Fredag den 16. juni åbner Dexter dørene op for noget er det ypperligste americana/folk rock som Danmark kan byde på. På programmet er The Reptones, der lige har udgivet nyt album og lige nu bliver spillet flittigt på både P4 og P5 med singlen Alex, og ikke mindst de danske americana-pioneer Davenport.

THE REPTONES  er blandt de førende danske eksponenter for den bølge af americana og indie-folk, der har vundet indpas i de senere år. Bandet er i dag en duo bestående af de to sangskrivere og instrumentalister Bo Bech Arvin og Kim Heibon. Duoen tager nu deres helt nye materiale ud på landevejen med et fantastisk liveband i ryggen – en sammenspillet og lydhør kvintet af dygtige instrumentalister.
The Reptones har netop udgivet deres sjette album – ’Everything Dies With Me’. Et album, der indtil videre er blevet virkelig flot modtaget med masser af airplay. I uge 4 var udgivelsen ‘Ugens Album’ på DR P5 og flere numre har fået rigtig mange afspilninger på kanalen. Radiolyttere vil formentlig kunne genkende første-singlen ’Alex’, der pt ligger i høj rotation på DR.
The Reptones er også et band, som anmelderne er venligt stemt – med positiv omtale fra førende danske musikkritikere. I POV International skrev Jan Eriksen en 5-stjernet anmeldelse, bl.a. med ordene: ”Det er ikke ofte, at livets ulidelige lethed bliver lydsat med så stor finesse på en dansk plade”. Weekendavisen og Morgenavisen Jyllands-Posten fulgte trop i rosende vendinger, og det samme gjorde Dagbladet Politiken, der kvitterede med 4 hjerter af Kim Skotte på forsiden af avisens net-udgave.

DAVENPORT De danske pionerer inden for americana/Nordic Folk Rock – Davenport – er med deres nye album ”Ocean” klar til at levere koncerter i særklasse.
Davenport, der blev grundlagt i Slagelse i start-00’erne, har med tre forgående albums, ”Slow Town” (2006) ”Out into Nothing” (2008) og ”Bloodshot Eyes” (2013), været på store tournéer i både ind- og udland.
På de tidligere nævnte udgivelser, har Davenport arbejdet med den internationalt anerkendte svenske sanger/sangskriver Nicolai Dunger, Björn Yttling fra Peter, Bjorn & John og producer Per Sunding (The Cardigans, etc.).
Davenports fjerde album – ”Ocean” (2022) – er produceret og mixet af bandet selv. Det har længe været bandets ønske, at prøve kræfter af med DIY og at have alle kasketterne på i den kreative og tekniske proces.
Davenport er nu igen klar til at levere stemningsfulde og unikke koncerter, der spænder fra rytmisk up-tempo rock til mere stille og eksperimenterende folk. Bandet kommer igennem hele deres imponerende bagkatalog.

Det er med andre ord, cremen af dansk americana.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 155,-
  • Dørsalg:
  • 175,-
  • Medlemspris:
  • 115,-
Tidspunkt
  • 16. juni 2023
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Tilmeld dig nyhedsbrevet