Musikhuset Dexter
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 5. november 2023 kl. 15.00

The Boss – Tribute to Springsteen

arr: Musicbooking.dk

 

Coverbandet, The Boss, overbeviser selv inkarnerede Springsteen-fans!

Udover sine sange er Bruce Springsteen kendt for sin imponerende energi på scenen. Derfor kræver det noget helt særligt af musikerne i et coverband at kunne levere en koncert i Springsteens ånd. Det er ikke desto mindre det, The Boss – Tribute to Springsteen gør. Ovenikøbet på et niveau så selv hardcore Springsteen-fans er imponerede.

– Når man spiller Bruce Springsteen, behøver man ikke forklare så meget. Alle kender Bruce Springsteen, så for os bliver det vigtigt, at vi også kan tilfredsstille det kritiske publikum. Og det kan vi. Alle synes, at vi gør det rigtig godt. Selv store Bruce Springsteen-fans kan lide det, siger Jesper Gruschy, der er spiller saxofon i The Boss.

The Boss – Tribute to Springsteen blev dannet i 2008, og i 2012 kom Jesper Gruschy med.

– Vores sanger, Michael Christensen, kom fra et andet kopiband men var og er meget begejstret for Bruce Springsteen, og vi må sige, at det er ham, der tager stikket hjem hver gang. Vi andre er også dygtige musikere, men Michael er ham, som publikum måler os på. Han kan ikke afløses og gør det bare rigtig godt, siger Jesper Gruschy, der ikke synes, at det væsentlige for bandet er, om det på udseendet ligner Bruce Springsteen og hans musikere. Det vigtige er, at gruppen formår at udtrykke den samme energi.

– Det, der driver orkestret, er vores samspil. Energien kommer, når vi spiller. Så vores udseende behøver ikke ligne Bruce Springsteens band én til én, men udtrykket skal være rigtigt, og det er det, siger Jesper Gruschy.

OBS: Dette er et udleje arrangement! / Dørene åbner kl. 14.00
Arrangør: musicbooking.dk/

 

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 295,-
  • Dørsalg:
  • 315,-
Tidspunkt
  • 5. november 2023
  • Kl. 15.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Tilmeld dig nyhedsbrevet