Musikhuset Dexter
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 31. august 2024 kl. 20.00

Sofia Hedia (duo) + HunBjørn (duo)

Dobbeltkoncert / Baren åbner kl. 13.00

 

Sofia Hedia er en dansk sangskriver der formår at ramme lige i hjertekulen så det gør ondt på den helt gode måde.

Hendes Hendes 3. album “Vidunderlig Verden Af Katastrofer” udkommer senere i år og de to singler der allerede er udkommet derfra “Vi Er Større” og “Er Du Bange?” blev startskuddet til en ny æra for kunstneren, hvor hendes ærlige, varme pop fik endnu større armbevægelser.
Live er Sofia gået sammen med multiinstrumentalist og sanger Marianne Lewandowski (Tina Dickow, Lis Sørensen mf.). Det er en helt unik duo der skal opleves. De to meget erfarne musikere løfter sangene legende ud til publikum, med en virtuos tilgang til rytmer og toner.

Udover at være sangskriver og artist, er Sofia også en efterspurgt musiker og performer på den danske musikscene, hvor hun spiller med artister som Barbara Moleko, Fallulah, Ida Nielsen, Søren Huss, Naja Rosa, etc.

Se “Stenbrud” live med hendes band her:

HunBjørn:

HunBjørn skaber elektronisk pop i et univers, som på en gang er både råt og sårbart.

Med en florlet vokal og en stor kærlighed til drømmende synthflader skaber hun en varm, catchy lyd. Men kløerne lurer lige under overfladen – i støj og forvrængning; og i budskabstung lyrik om forstillelse, selvværd og miljøkrise.

HunBjørn er en stærk liveperformer, der inviterer indenfor med ærlighed og åbenhed. Med stor tilstedeværelse fortæller hun historier på en naturlig og utvungen måde, mens hun med overskud betjener synths, beats og samples. Hun mestrer både de stille sange ved klaveret og den skarptskårne electropop. Med sig på scenen har hun guitarist Rasmus Krogh (Guldimund)

Bag HunBjørn står producer og artist Ulla Pihl, som debuturede med EP’en I Vacuo i 2018 og året efter udgav sin anden EP ’Next Summer’. Hendes budskabsvægtige sange, smukke videoer og nytænkende interaktion med følgere har givet hende dedikerede fans verden over.

HunBjørns annoncerede, kommende debutalbum, hvorfra første single In The Eye udkom d. 6. okt 2023. Singlen varslede et endnu mere uptempo univers med groovy elementer fra dance, acid og electro-pop.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 100,-
  • Dørsalg:
  • 120,-
  • Medlemspris:
  • Gratis
Tidspunkt
  • 31. august 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Cort Lunde + Aske Stubkjær

16. august 2024

Pris 130 kr.


Fallulah Julekoncert

7. december 2024

Pris 295 kr.


Astrid Engberg

19. september 2024

Pris 180 kr.


Kinga Głyk Trio (PL)

5. september 2024

Pris 305 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet