Musikhuset Dexter
Tilbage
  • Dato: 16. marts 2024 kl. 20.00

Sinne Eeg Group

Baren åbner kl. 13.00

 

Den internationale jazzstjerne Sinne Eeg udgiver sidst i 2023 ny musik med sit faste hold; Sinne Eeg Group!

Sammen med sin gruppe betager Sinne Eeg publikum i det meste af verden med sin sikre intonation, sin stærke rytmiske sans og sin altid charmerende sceneoptræden. Sinne er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men i hendes koncerter kommer også den ”mørkebløde”, skandinaviske melankoli til udtryk. Dette høres især i hendes nye kompositioner men fornemmes også i klassikerne fra bagkataloget. Sinne Eeg har en sjælden indlevelsesevne og er ikke bange for at tage chancer på scenen, hvilket man oplever i frydefuld extravaganza i både fraseringer og de overlegne scat-improvisationer.

Sinne Eeg Group består af Skandinaviens største jazzmusikere, og Sinne kunne derfor ikke være bedre klædt på til sine optrædener. Sammen rammer kvartetten da også loftet for hvad der er muligt på den Nordiske jazzscene – niveauet er internationalt og tårnhøjt. Og med gruppens legendariske, gode humør er den fuldendte koncertoplevelse sikret.

Selv om anmeldere i ind- og udland ofte roser hendes indspilninger til skyerne, har Sinne Eeg Group ry for at være endnu bedre live. Sinne Eeg har udgivet 9 albums i eget navn, hvoraf 5 er blevet belønnet med en Danish Music Award for Årets Bedste Vokaludgivelse. Gennem tiden har Sinne modtaget et hav af priser og anerkendelser, bl.a. Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, Dronning Ingrids Hæderslegat, Jazz Special: “Årets Danske Jazzudgivelse” samt Palmares – en kåring fra de franske jazzkritikere – for “Årets Internationale Vokaludgivelse”.

SINNE EEG (vokal)
JACOB CHRISTOFFERSEN (piano)
LENNART GINMAN (bas)
MORTEN LUND (trommer)

 

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 295,-
  • Dørsalg:
  • 315,-
  • Medlemspris:
  • 255,-
Tidspunkt
  • 16. marts 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

API PIPO feat. KURT ROSENWINKEL (US)

24. februar 2024

Pris 210 kr.


Chris Minh Doky - Noir

17. januar 2024

Pris 330 kr.


Kathrine Windfeld Sextet

1. juni 2024

Pris 225 kr.


Sarah McCoy - solo

11. januar 2024

Pris 200 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet