Musikhuset Dexter
Tilbage
  • Dato: 24. november 2023 kl. 20.00

Sahra da Silva

Baren åbner kl. 13.00

 

Københavnske Sahra da Silva, har i mere end et årti været en etableret del af den danske bluesscene!

Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl.

Sahra Da Silva synger med en overbevisende autoritet, uanset om musikkens motor udgøres af klassisk soul, rå Chicagoblues, stemningsfuld gospel eller sofistikeret jazz. Hun kan fremføre fræk funk, et særdeles dansabelt big band-swing, indtagende elegance, distortion-inficeret vokal i Chicagoblues når den er allermest beskidt og pågående!

Hun er en yderst overlegen sangerinde som synger så hårene rejser sig! Samtidig besidder hun afmålt kraft og nuancerigdom, som sender tankerne i retning af Etta James… Sahra har i den grad fået skabt sig et navn og står i dag stærkt som soloartist med sit eget band.

Debutalbummet #blueswoman udkom i 2020, og rummer en blanding af Sahra’s egne sange samt et par fortolkninger af gamle klassikere. Hun er aktuel med den nye single ”Just A Bit Crazy”, skrevet af Sahra og produceret af Laust ”Krudtmejer” Nielsen. En af Sahra da Silva’s helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz, blues og americana, og hun er af musikanmeldere med rette blevet beskrevet som et rent ”powerhouse”, grundet den kraftfulde stemme og hendes engagerede sceneoptræden.

Sahra Da Silva synger, så ingen er i tvivl om, at sangen er vigtigere end sangerinden. Selvom hun befinder sig i et musikalsk område, der er kendt for at udklække divaer, vil den betegnelse næppe nogensinde passe hende. Dertil er hendes musikalske ydmyghed og indlevelse ganske enkelt for stor.

Hun indtager scenen med både humor og indtagende outfits, men hun overtager den aldrig.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 195,-
  • Dørsalg:
  • 215,-
  • Medlemspris:
  • 155,-
Tidspunkt
  • 24. november 2023
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Chris Grey & The BlueSpand

20. oktober 2023

Pris 195 kr.


Blindstone + Trouble Is

4. november 2023

Pris 140 kr.


Big Daddy Wilson (US)

29. september 2023

Pris 350 kr.


Tilmeld dig nyhedsbrevet