Musikhuset Dexter
Tilbage
  • Dato: 27. april 2024 kl. 10.00

Morgenrock – Jimmy Jørgensen – solo

Udsolgt! - Koncert & Brunch!

 

Med Jimmi Jørgensen er der altid noget at glæde sig til!

GAFFA har tidligere givet ham seks stjerner, når han turnerede. Vi ved derfor, at der også bliver noget at glæde sig til i april måned – tænk bl.a. på Jimmys unikke fortolkninger af de store internationale hits Gnarls Barkley’s ‘Crazy’, Britney Spears ‘Baby One More Time’ og selvfølgelig – også Jimmys egne hits såsom ‘Smil prinsesse’, ‘Vent på mig’ og ‘Lidt til og meget mere’.

Jimmy kan synge lige hvad hjertet begærer. Det er med en karakteristisk og helt særlig fløjlsblød stemme, med en håndværkers råstyrke, og så med et kæmpe glimt i øjet at Jimmy Jørgensen leverer en sikker performance.
Efter mange teater- og TV-opgaver vendte Jimmy Jørgensen i 2010 tilbage til solistrollen og udgav i 2011 sit andet solistalbum; ‘A Face in the Crowd’, der som forgængeren ‘Come into my Sleep’, er en række fortolkninger af andre kunstneres kompositioner.

Begge plader blev til i et tæt samarbejde med Jimmy’s mangeårige ven; produceren Boi Holm. I fællesskab har de lavet en unik samling af fortolkninger af så forskelligartede sange som 10CC’s
‘I’m Not In Love’, og Alice Bridges ‘I Love The Nightlife’ som i Jimmy Jørgensen og Boi Holms magiske lydunivers bliver til en helstøbt enhed, selvom de oprindeligt er ret forskellige.

Det er ikke mindst dette materiale, du også vil kunne opleve live.

Til Morgenrock er brunch buffet en integreret del af billetten og koncerten kan ikke købes separat.

Brunch buffet skal aktivt tilvælges i købet, hvor du også skal vælge din siddeplads. Hvis I er flere der ønsker at sidde sammen, skal I bestille billetterne samlet.
På oversigten over pladsopstillingen, kan I orientere jer om ledige pladser. Hvis der ikke er plads til jer alle sammen samlet, er I nødsaget til at fordele Jer i mindre grupper.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • Udsolgt
  • Dørsalg:
  • Udsolgt
Tidspunkt
  • 27. april 2024
  • Kl. 10.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Morgenrock - Drori-Hansen Furniture

28. september 2024

Pris 510 kr.


Tilmeld dig nyhedsbrevet