Musikhuset Dexter
Tilbage
  • Dato: 14. december 2023 kl. 20.00

Karsten Skovgaard Trio – Mens Kim Lå og Sov

Udsolgt! / Baren åbner kl. 17.00

 

“Imens Kim lå og sov” er titlen på en koncert fuld af anekdoter og fortællinger og ikke mindst den musik, som Kim Larsens guitarist og kapelmester gennem 25 år, Karsten Skovgaard, skrev og komponerede, mens han kedede sig i bandbussen fordi – ja, som titlen antyder.…

Foruden Karsten Skovgaard består trioen af:

Bo Gryholt der har spillet bas for Kim Larsen i 7 år, hvorefter hans karriere bar ham videre til andre musikalske udfordringer herunder at producere musik for Anne Linnet, udgive plader med Odensebandet Superfly, sessionopgaver og meget andet.

Kevin Monie har spillet med diverse fynske orkestre gennem mange år og har udgivet en række plader i den forbindelse. I første omgang var det dog en øl på Carlsens Kvarter med Karsten Skovgaard, der sad og klimprede på sin guitar, som fik Kevin til at udbryde: “er det dét, du sad og skrev, imens Kim lå og sov?” Dermed opstod titlen på koncerten og ideen til at forme en akustisk trio.

Musikken centrerer sig omkring oplevelser i livet – små som store – samt den taknemmelighed, man kan have over de små, men vigtige glæder i livet.
Trioen krydrer melodierne med fortællinger om tiden i Kim Larsens selskab og deler deres grundlæggende glæde ved at spille musik sammen. De skaber derved en varm, humoristisk og nærværende stemning.

Karsten Skovgaard har desuden kigget ind i bagkataloget og genarrangeret sange fra sin tid med Kim Larsen, til trioen. Med nye arrangementer af sange som bl.a. Joanna og Pianomand binder trioen en flot sløjfe omkring koncerten.

Når man har overværet en koncert med trioen, kan man godt forstå at Karsten Skovgaard har været guitarist for en af nordens største sangskrivere.

 

Information

Priser
  • Forsalg:
  • Udsolgt
  • Dørsalg:
  • Udsolgt
Tidspunkt
  • 14. december 2023
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Baby Did a Bad Thing

22. marts 2024

Pris 180 kr.


Poul Halberg Powertrio

10. februar 2024

Pris 280 kr.


SPJustFrost

20. april 2024

Pris 280 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet