Musikhuset Dexter
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 22. november 2023 kl. 20.00

K A L E II D O

Baren åbner kl. 17.00

 

TAG PÅ RUMREJSE MED K A L E II D O!
K A L E II D O udgiver sit tredje fuldlængde album PLACES

Ligesom på de to foregående er der nye gæstemusikere med på albummet, hvor en enkeltfungerer som bindeled. På PLACES er det vokalisten Hannah Schneider, som også gæstedealbummet ELEMENTS fra 2022.

Kalejdoskopet er drejet i en mere elektronisk retning denne gang. Med en stigende interesse i lydkunstog soundscapes har duoen allieret sig med de fornemmeste musikere indenfor denne galakse. Udoverden anerkendte vokalist og komponist Hannah Schneider, som bl.a. er kendt for sin kunstnergruppePhilip I Schneider og sine anmelderroste soloalbums, har K A L E II D O sat den elektroniskemultikunstner, Rumpistol i stævne. Rumpistol er kendt fra gruppen KALAHA og har adskilligeanerkendte projekter i eget navn.

De øvrige gæster tæller Lars Vissing på trompet, som K A L E II D O i årevis har beundret for sit klangligeunivers og brug af diverse effekter til at manipulere den akustiske lyd. Vissing begår sig bl.a. somførstetrompetist i DR Bigband og Aarhus Jazz Orchestra. Rasmus Sitarz er med på et hybridttrommesæt, som farver musikken både akustisk og elektronisk. Rasmus er den ene halvdel af den beat-orienterede duo Yellow Spoon, som K A L E II D O har udgivet et fælles album med i 2021: “The NebulaSession”.

Stemningen på PLACES er rå med et hypnotiserende drive – dog stadigvæk med den drømmende ogreflekterende lyd, som kendetegner duoen K A L E II D O.
PLACES er den samlende titel for alle planeterne i vores solsystem – i rækkefølge startende tættest påSolen, hvor vi gradvist bevæger os ud i den endeløse sorte galakse.
K A L E II D O giver hermed sit bud på lyden af det ukendte univers – det vi kun kan forestille os, hvordaner. Det uvisse – det, der befinder sig så ufatteligt langt borte rundt om vores egen planet Jorden.
Det drømmende, fængslende, dragende, surrealistiske og smukke midt i det uendelige mørke. Albummet PLACES udkommer fredag den 13. oktober 2023.

Anna Roemer – guitar
Cecilie Strange – saxofon
Hannah Schneider – vokal
Jens Berents Christiansen – elektronik & keys
Lars Vissing – trompet
Rasmus Sitarz – trommer

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 175,-
  • Dørsalg:
  • 195,-
  • Medlemspris:
  • 135,-
Tidspunkt
  • 22. november 2023
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter


Andorra

29. november 2023

Pris 170 kr.


Carsten Dahl - Golden Ratio Trio

7. oktober 2023

Pris 180 kr.


Tilmeld dig nyhedsbrevet