Musikhuset Dexter
Tilbage
lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit
  • Dato: 2. november 2023 kl. 20.00

Ghalia Volt (BE/US)

One Woman Band / Baren åbner kl. 17.00

 

Ghalia Volt er en blues-stjerne i svøb. Den unge kvinde er sanger, sangskriver, guitarist og dobro-spiller, og for hende drejer det sig om the blues, som hun dyrker, og dét gør hun forrygende godt!

Ghalia Volt, hvis oprindelige navn er Ghalia Vauthier, er født og opvokset i belgiske Bruxelles, hvor hun for bare seks år siden levede af at være gademusikant.
Hun fik virkelig gjort opmærksom på sig selv og sin musik med udsendelsen af det solide, varierede og anmelderroste debut-album Let the Demons Out i 2017.
Albummet, som Ghalia Volt indspillede sammen med det legendariske New Orleans-band Mama’s Boys, er stærkt farvet af de forskellige musikalske smagsstoffer, man finder i hendes amerikanske hjemby New Orleans. Her flyttede Ghalia Volt til for nogle år siden, draget som hun var af bluesmusikken og musikscenen i ”The Big Easy,” som byen også kaldes.

Og der er masser af strøm på. Ghalia Volt kan faktisk betegnes som strømførende, for alt, hvad hun rører ved musikalsk, udstråler elektricitet og energi, om det så er langsomme eller hurtige numre. I år graver den begavede vokalist, sangskriver og guitarist Ghalia Volt dog endnu dybere ned i de amerikanske sydstaters rige musik-muld. Hendes spritnye fuldlængdeudgivelse, Mississippi Blend, emmer nemlig af Mississippi hill country blues, og er netop indspillet i den nordlige del af Mississippi. Ghalia Volt ville have, at albummet skulle indspilles i et ganske bestemt studie, nemlig i den prisvindende producer og musiker Jim Dickinsons Zebra Ranch Studios, der ligger i Coldwater, Mississippi.

Ghalia Volt har både punk attitude og karisma, og så kan hun altså nogle ting som sanger, sangskriver og guitarist. Hun har fod på bluesmusikken, ved, hvor dén og hun selv kommer fra, og så hun vader ind i folk med træsko på. Høj som lav, kendte som ukendte, musikere, producere, andre musikfolk og mennesker i det hele taget.

Det er simpelthen umuligt at komme uden om Ghalia Volt, der står på spring for at komme til at dele sit nye album med publikum live.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 200,-
  • Dørsalg:
  • 220,-
  • Medlemspris:
  • 160,-
Tidspunkt
  • 2. november 2023
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Blindstone + Trouble Is

4. november 2023

Pris 140 kr.


The Mukherjee Development (DK/US)

13. oktober 2023

Pris 180 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet