Musikhuset Dexter
Tilbage
  • Dato: 31. januar 2024 kl. 20.00

DUSTBOWL REVIVAL (US)

Baren åbner kl. 17.00

 

Det amerikanske band Dustbowl Revival vender tilbage til Danmark i februar med fire koncerter på programmet. Oprindeligt hjemmehørende i Californien, har bandet gentagne gange imponeret ved nærmest at bringe Tønder Festival til kogepunktet!

Dustbowl Revival præsenterer en exceptionel fusion af bluegrass, swing, traditionel jazz, blues og soul. Bandet præges af en unik instrumentering, hvor guitar, ukulele, violin, vaskebræt, trombone og trommer smelter sammen i en symbiotisk harmoni. Denne bemærkelsesværdige kombination giver bandet en musikalsk identitet, der er uforlignelig, og som har tiltrukket en hengiven fanskare på verdensplan.

I 2007 begyndte Dustbowl Revival deres bemærkelsesværdige musikalske rejse. I 2013 blev de hædret som “Bedste Live Band” af LA Weekly-magasinet. Herfra tog det for alvor fart. Bandet etablerede sig som faste indslag på amerikanske folk- og americana-festivaler og opnåede international anerkendelse. De blev også en velkendt attraktion i Europa, indtil pandemien midlertidigt satte deres årlige besøg på pause. Men frygt ikke, Dustbowl Revival er tilbage, og deres enestående musikalske fusion og dynamiske tilstedeværelse på scenen fortsætter med at efterlade en stærk indvirkning på den globale musikscene.

Dustbowl Revival har skiftet lidt ud i besætningen i forhold til sidst de var her, og i den forbindelse skal nævnes at sangerinden Liz Beebe er blevet erstattet af Lashon Halley som er i front for bandet sammen med den karismatiske sanger og guitarist Zach Lupetin.

På bandets seneste album ”Is It You, Is It Me” fra 2020, fortsætter Dustbowl med at forene et væld af stilarter. Albummet demonstrerer deres enestående musikalitet og leverer en række ekstraordinære sange, der er både varierede og fængende.

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 280,-
  • Dørsalg:
  • 300,-
  • Medlemspris:
  • 240,-
Tidspunkt
  • 31. januar 2024
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Baby Did a Bad Thing

22. marts 2024

Pris 180 kr.


Jason Rebello (UK) / Claus Waidtløw Quartet.

18. november 2023

Pris 280 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet