Tilbage
  • Dato: 19. september 2018 kl. 20.00

Blues Caravan feat. Bernard Allison, Mike Zito & Vanja Sky

This is no ordinary club tour / This is the Blues Caravan 2018…

Bernard Allison er bestemt ikke et ubeskrevet blad i Odense. Sidst han spillede på Dexter, for godt et år siden, var der udsolgt. Mike Zito har også besøgt Odense flere gange, b.la med Samantha Fish og Royal Southern Brotherhood.

Den kroatiske “gunslinger” Vanja Sky har derimod ikke været forbi, men vi glæder os…

Se hvad der er i vente på vedhæftede YouTube video.

Ruf Records kører i år deres efterhånden velkendte Blues Caravan i stilling for fjortende gang. Hoved-navnene er amerikanske Mike Zito (Guitar og vokal), Bernard Allison (Guitar og sang) samt den unge kvinde Vanja Sky (Guitar og vokal), der er fra Zargreb i Kroatien. Blueskaravanens to herrer er etablerede navne, hvorimod Vanja Sky er et nyt talent.
Vanja Sky har faktisk kun spillet guitar i fem år, men har spillet masser af jobs, og i 2017 indspillede hun sit debut-album Bad Penny i USA.
Her medvirker blandt andre Mike Zito og Bernard Allison på nummeret “Low Down and Dirty,” der er skrevet af Bernard Allisons legendariske far, blues-guitaristen, sangeren og sangskriveren Luther Allison. Resten af albummet blev til under kunstnerisk ledelse af Mike Zito, der også spiler rytmeguitar.
Vanja Skys primære guitar-inspirationskilder tæller Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan og Albert King, men også Mark Knopflers melodiske spil spøger i baggrunden. Vokalt set synger Vanja Sky med kant og en aggressivitet, der leder tankerne hen på 1970’ernes amerikanske ”bad girl” band The Runaways.
Mike Zito har tretten solo-album bag sig og var en længere overgang medlem af det amerikanske sydstats blues-rock band Royal Southern Brotherhood. Samme orkester talte for eksempel også Devon Allman, søn af den sidste år afdøde medgrundlægger af Allman Brothers Band Gregg Allman.
Mike Zitos inspirationskilder tæller på guitarsiden for eksempel så forskelige kunstnere som Joe Pass, Robert Johnson og Eric Clapton. Som sanger og sangskriver er han helt sin egen. Mike Zitos seneste album er 2016-udgivelsen Make Blues not War, og snart udkommer First Class Life på Ruf Records.
Mike Zito har kunnet opleves i Danmark ad flere omgange, blandt andet som medlem af Royal Southern Brotherhood og som leder af egne orkestre, og altid med fine publikumsreaktioner til følge.
Afro-amerikanske Bernard Allison er veteran-medlemmet af Blues Caravan 2018. Guitaristen, sangeren og sangskriveren begyndte sin musikerkarriere i 1980’erne og har 21 album i eget navn bag sig, hvoraf det seneste er Let It Go, der udkom i februar i år.
Bernard Allisons inspirationskilder er for eksempel bluesguitarister som Johnny Winter, Freddie King og Muddy Waters. Bernard Allison har spillet med legendariske ”Queen of the Blues” Koko Taylor og var en længere overgang leder af sin fars orkester. Desuden har han gennem årene haft sine egne bands.
Bernard Allison har rundet Danmark før, og som scenekunstner ligner han sin afdøde far, når det drejer sig om rå energi og vitalitet. Desuden er han, som faderen var det, kendt for at give publikum masser af valuta for pengene ved hver eneste koncert, han giver.

LINE UP

BERNARD ALLISION – vocal / guitars

MIKE ZITO – vocal / guitars

VANJA SKY – vocal /guitars

Roger Iness – Bass

Mario Dawson – Drums

Information

Priser
  • Forsalg:
  • 240,-
  • Dørsalg:
  • 260,-
  • Medlemspris:
  • 200,-
Tidspunkt
  • 19. september 2018
  • Kl. 20.00
Musikhuset Dexter
Vindegade 65
5000 Odense C
Se på kort

tlf. +45 63 11 27 28
mail@postenlive.dk

Relaterede koncerter

Tilmeld dig nyhedsbrevet