Eivind Aarset Quartet (NO) – 19. oktober 2022

Eivind Aarset har formået at skabe sin helt egen og umiskendelige stil og identitet. Han har en formidabel dynamik i sit udtryk fra de mest sarte guitartoner, man kan forestille sig, til intens og insisterende.

KØB BILLET!

Han har en stor udforsknings- og skabertrang, som har ført ham i en række musikalske retninger i samarbejde med store kunstnere som Jon Hassell, Marilyn Mazur, Dhafer Youssef, Andy Sheppard, Laurie Anderson og Bill Laswell.

Efter at have været en af Norges mest brugte sessionsmusikere og spillet sammen med, hvad der kunne snige sig til af kunstnere fra øverste hylde i 80’erne og 90’erne, blev han for alvor kendt for et publikum uden for Norge gennem sit mangeårige samarbejde med Nils Petter Molvær. Da han debuterede som soloartist med albummet “Èlectronique Noire” i 1998, som var et bestillingsværk fra MaiJazz, kaldte The New York Times pladen “… et af de bedste post Miles elektriske jazzalbum”.

Han har mange anmelderroste soloalbums på samvittigheden, og nu er han klar med sit syvende album “Phantamasmagoria or a Differen Kid of Journey”, som han udgav i september 2021 og som han sammen med Eivind Aarset Quartet og hele to trommeslagere spiller numre fra på Dexter i Odense den 19. oktober.

Sjældent har den norske jazz`s hæderspris Buddy-prisen været mere fortjent, end da Eivind Aarset i januar i år blev tildelt prisen.

Line-up: Eivind Aarset (guitar), Audun Erlien (electric bass), Erland Dahlen (drums), Wetle Holte (drums)

Kommende Koncerter

Souvenirs

6. september 2024

Pris 200 kr.


Lammel | Lauer | Bornstein

14. november 2024

Pris kr.


Randi Laubek (duo)

18. december 2024

Pris 230 kr.


Lujani // Pladerelease

28. september 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter