Dør Nr. 13 – Dexter inviterer til ståkoncert – 18. november 2018

Oprørsk. Uregerlig. Skamløst medrivende” (Soundvenue)
Formfuldendt rock i den rette tidsånd” (Gaffa)
Noget af det bedste jeg har hørt længe. Det er sindssygt godt!” (Peter Sommer)

DØR NR. 13 er blevet sammenlignet med bl.a. GASOLIN, KLICHÉ, SEX PISTOLS og STONE ROSES. Men debut EP’en “KRIGERE UDEN VAABEN” og deres høj-intense liveshows, vidner mest af alt om et band, der ikke har tænkt sig at følge nogen anden dagsorden, end deres egen.
Førstesinglen “E45” udkom samme dag som gruppens optræden for et udsolgt Koncerthuset til P6BEAT ROCKER januar 2017. EP’en fulgte 31. marts samme år og indeholdt bla. også singlen “KOLLISION”, der ligeledes gik hen og blev et af de mest spillede numre på P6 i 2017.
Udgivelsen høstede bandet massiv opmærksomhed og opbakning fra en bred vifte af uafhængige blogs, etablerede musikmedier, samt et par af de større danske dagblade.
Den efterfølgende EP tour vandt gruppen mange hjerter blandt guitarhungrende koncertgængere landet over, og kulminerede med optrædener på flere større festivaller bl.a. SMUKFEST og ROSKILDE der bød på lige dele fællessang og moshpits i solnedgangen over RISING.

Det kommende debutalbum “VERDEN I FLAMMER”, lander først til efteråret, men senest har drengene udsendt “FØDT TIL AT FLYVE”. Og hvor gruppen tidligere har beskrevet deres lyd som “Kim Larsen på speed” har det sjældent været så rammende som på lyden af dette nummer, der med sine voldsomme guitarer, flabede vokaler og et skamløst fængende omkvæd perfekt indkapsler alt det, der er DØR NR. 13.
Bandet siger selv: “Den er både et kys på munden og et slag i ansigtet. En straight up punk rocket hyldest til alle os der går og føler os udenfor ind imellem. Dig og mig, du ved. Os allesammen egentlig”.

VERDEN I FLAMMER udkommer til September og bliver fulgt op med en efterårstour rundt i landet.

Danmarks næste store rockband, hørt med disse ører, er hermed præsenteret.
(Esben Suurballe Christensen, Musiknonstoptilslut)

Køb billet

Kommende Koncerter

Blues@Midnight: Long Line Down

28. september 2018

Pris 0 kr.
Folk Jam

30. oktober 2018

Pris 0 kr.

Relaterede koncerter

American Aquarium (US)

26. oktober 2018

Pris 140 kr.

Annika Aakjær

17. oktober 2018

Pris 200 kr.

Peter Sommer

2. november 2018

Pris 275 kr.

Rasmus Matthiesen

15. november 2018

Pris 140 kr.