Dekker (US) – 10. august 2023

Den amerikanske sanger/sangskriver Brookln Dekker, bedre kendt under sit efternavn, Dekker, var tidligere den ene halvdel af den amerikanske duo Rue Royale, men er nu i gang med en stor solo karriere.

Køb Billet!

Hans fængende sangskrivning blandet med multi-instrumental showmanship udmønter sig i elegant og veludført indie og folk-pop. Hans feel-good popsange får dig til at tænke, drømme og nogle gange også danse.

Når Dekker til efteråret gæster Danmark for første gang bliver det solo: ”Jeg er helt vild med at spille med mit band. Al dansen og energien er utrolig. Jeg vender stadig tilbage til det af og til, men samtidig længes jeg også efter intimiteten af ​​en solooptræden. Jeg ser virkelig frem til turneen, hvor jeg kan prøve nye sange af live samt spille ændrede arrangementer af nogle af mine velkendte melodier. Det bliver et brag!”

 

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter

Dekker (US) – 10. august 2023

22. september 2023

Pris kr.