Dan Smalley Tour 2024 – 27. marts 2024

Dan Smalley kommer tilbage til Europa!

Køb Billet!

I september 2023 besøgte Dan Smalley, for tredje gang, Nashville Nights festivalen i Odense hvor hans “danske darling-status” blev cementeret. Smalley har opbygget en solid fanbase i Danmark, og i 2024 kommer han tilbage for at give sine fans det de ønsker.. nemlig en Europa-tour hvor man kommer helt tæt på manden med den vilde historie, de fede sange og den smukke stemme.

I Danmark består touren af fire solo-koncerter i henholdsvis Køge, Virkelyst, København og Charlottenlund og afsluttes med en full-band-koncert i Odense den 27. marts.

Om koncerten i september skrev Fyens: På Magasinet tidligere på dagen trak Dan Smalley flere end 400 ind i mørket til en eftermiddagskoncert. Aldrig har en Nashville Nights-koncert trukket så mange publikummere, og de fik sig en oplevelse for livet. Da OB spillede mod Madrid i 1994, blev det kaldt ”Miraklet i Madrid”. Jeg tillader mig at lade mig inspirere og kalde Smalleys koncert for ”Miraklet på Magasinet”. Dan Smalley, som åbnede festivalen i fjor, var tydeligt benovet over fremmødet. Publikum var omvendt imponeret over hans stemme, hans evner som entertainer og ikke mindst, hvor godt det fungerede med det danske band. De øvede et par timer sammen lørdag formiddag, men spillede, som havde de delt øvelokale i årevis. Efter koncerten konstaterede Dan Smalley, at han ville have dem med rundt i Europa, hvis han skal på turné.

Nashville Nights bryster sig af at byde på nogle af Nashvilles bedste sangere og sangskrivere. Dan Smalley er ingen undtagelse. Han springer elegant mellem fuldblods country, sumprock og renskurede popballader og præsenterer flere nye sange, som udkommer til oktober på hans første fuldlængdealbum.Sangen ”Mr. Jerry’s Ghost”, der handler om en nabo, som skød ham to gange, får hårene til at rejse sig. Senere er det publikum i salen, som rejser sig, fordi musikken kræver fysisk udfoldelse.

Dan Smalley har sangen ”Lucky” på sætlisten. Den handler egentlig om, at han er heldig at være i live. Lørdag eftermiddag handler den om, hvor heldig man føler sig ved at være en del af en koncert, som kan blive reference og målestok for fremtidige koncerter.

Hans ekstranummer, Gasolin’s episke “This Is My Life”, cementerer den sjette stjerne. Alt går op i en højere enhed.

Læs også dette fremragende og vilde portræt: fyens.dk

I april 2024 udkommer DAN SMALLEYs debut album, og singlerne bliver udgivet løbende..

De første tre er allerede på banen: Spotify

Kommende Koncerter

Something – Beatles for sale

4. december 2024

Pris 180 kr.


MGK afslutningskoncert

28. maj 2024

Pris kr.


Miriam Mandipira & The Soul Family

27. marts 2025

Pris 250 kr.


Relaterede koncerter