Cordovas (US) – 14. april 2022

 

Amerikanske Cordovas er blevet beskrevet som et band med ét ben solidt plantet i fortiden og det andet ben i stensikker fremdrift i nutiden. Det er Cordovas bud på Americana og country-rock med referencer til The Band, Grateful Dead og Allman Brothers, et godt bevis på!

https://ticket.livebackend.com/posten/e/cordovas/

Bandets nyeste fuldlængde album, ”Destiny Hotel” er blevet fantastisk modtaget i USA. På grund af pandemien går startskuddet til turnéen hjemme i USA først dette efterår 2021 og senere i Europa, forår 2022.
”Destiny Hotel” er bandets 3. studiealbum. Det var egentlig det forrige album, ”That Santa Fe Channel”, der for alvor gav Cordovas det rygstød, som bandets ubestridte leder, sangskriver, sanger og bassist, Joe Firstman, siden 2011 har arbejdet så hårdt for. Albummet fik fantastiske anmeldelser og omtales i blandt andet Rolling Stone Magazine og Billboard Magazine.

Efter år med et par selvfinansierede albums, underskrev Cordovas i 2017 kontrakt med pladeselskabet ATO, og det satte for alvor gang i karrieren for bandet, der er vokset fra undergrundsstatus til et etableret navn, der kan melde udsolgt de fleste steder de spiller koncerter.

Det nye album ”Destiny Hotel”, er indspillet i Los Angeles og er produceret af Rick Parker (Beck, Black Rebel Motorcycle Club), og er mixet af Black Pumas, Adrian Quesada.

1. singlen ”High Feeling”, er en kærlig opfordring fra Firstman til at få mennesker til at sænke paraderne, til at være mere ’open-minded’ og mindre fjendske! ”High Feeling” har stor ’feel good’ potentiale, og sangen har med sit positive budskab, markeret sig kraftigt og blevet råspillet på mange af de store radiostationer over det meste af USA.

Foruden Joe Firstman på vokalen og bassen, har det Nashville-baserede band ligeledes Keyboardmanden Sevans Henderson, guitaristerne Lucca Soria og Toby Weaver og trommeslageren Graham Spillman med til Europa og dermed til de to koncerter i Danmark i april, nærmere bestemt, DEXTER Odense, torsdag 14. april og Tobakken Esbjerg, fredag 15. april.

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter