Chuck Prophet & The Mission Express (US) + Early James (US) – 21. april 2023

Chuck Prophet and The Mission Express: Charles William Prophet er en amerikansk singer-songwriter, guitarist og pladeproducer. En californisk profet som først opnåede opmærksomhed i den amerikanske psykedeliske/ørkenrockgruppe Green on Red, med hvem han turnerede og indspillede i 1980’erne. Chuck Prophet’s guitarstil er sammenlignet med Keith Richard og vokalen med Dylan og Tom Petty.

Du kan forvente at opleve en sangskriver og guitarist der er på toppen af sit kunstneriske virke.

Early James: Udgav sit andet album, Strange Time To Be Alive i 2022. Albummet er en tidløs blanding af forladt blues, vemodig folk og Tin Pan Alley croon, forankret af sangerens umiskendelige stemme, der svajer fra grusfyldte råb til smertefuld forladt hvisken – og sange, der emmer af mørke knuste hjerter tilsat den triste klovns skæve humor.
Det nye album er lyden af en kunstner i takt med verden. Med den charmerede excentricitet fra en sand digter, tager den Alabama-fødte singer/songwriter den endeløse absurditet han ser omkring sig ind, og kanaliserer derefter sin uro til et herligt patchwork af musikalske udtryk: mørk blues, kontemplative folkesange, rugende mord ballader og kærlighedsmelodier.

“No one sounds like him. Or even comes close.” – American Songwriter

Køb Billet!

Aftenens rækkefølge:

20.00 – Kris Gruen

20.30 – Early James

21.30 – Chuck Prophet

Kommende Koncerter

Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

22. februar 2024

Pris kr.


Blue Monday Blues Jam feat. TBA

15. januar 2024

Pris kr.


Fredagsbar Live: The Eli Experience

20. oktober 2023

Pris kr.

Relaterede koncerter