Christina von Bülow – 9. marts 2023

Sångbok – Grandell i dur og mol!

Køb Billet!

Oplev en exceptionelt stemningsfuld aften i selskab med den folkekære svenske sanger Claes Janson – i sammenspil med en stjernekvintet bestående af fem af Danmarks fineste jazzmusikere under ledelse af saxofonisten Christina von Bülow.

Koncerten præsenterer en række nye svenske sange med tekst af den finlandssvenske digter Åke Grandell, sat i musik af Christina von Bülow, der her har taget sin berømmede melodiske og lyriske sans ind i sangskrivningens verden.
Claes Jansons dybe, varme røst og umiddelbare, naturlige og rørende fortolkninger af sangene kryber ind under huden. Han kan tilegne sig en sang, gøre den til sin egen og derefter levere den direkte til lytterens hjerte.
Sangene bygger videre på en stor kærlighed til den svenske sangtradition med inspiration fra alt fra Bellman til Georg Riedel, Cornelis og Jan Johanson – og har samtidig rødder i den jazz og bossanova, som er de alsidige musikeres udgangspunkt.
De poetiske svenske tekster handler om alt det, der vedkommer os allermest – kærligheden, glæden, sorgen, længslen og ikke mindst naturen, der omgiver os.

Resultatet er fjorten sange, der binder os sammen fra hjerte til hjerte og udføres med største indlevelse og varme.

Christina von Bülow – sax/fløjte
Pelle von Bülow – guitar
Steen Rasmussen – piano
Daniel Franck – bas
Frands Rifbjerg – trommer
Featuring: Claes Janson – sang

Kommende Koncerter

Karsten Skovgaard Trio – Ekstrakoncert

7. december 2023

Pris 180 kr.Cecilie Strange Kvartet

23. februar 2024

Pris 180 kr.


Blue Monday Blues Jam feat. Jonas Krag

22. februar 2024

Pris kr.

Relaterede koncerter